2777
2789
عنوان

محمد حسن

| مشاهده متن کامل بحث + 5194 بازدید | 79 پست
از توشون امین بهتر بود

محمد امینم میتونی بزاری.من میپرسم اگر جواب داد بهت میگم هر موقع گفت.چون مستقیم در ارتباط نیستم

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

محمد امینم میتونی بزاری.من میپرسم اگر جواب داد بهت میگم هر موقع گفت.چون مستقیم در ارتباط نیستم

باشه خیلی ممنون دوستم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگران واکنش بدی نشون ندادن ؟ که قدیمیه...؟

محمد حسن قدیمه؟😐

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

دوسته منم اسمه بچشو شناسنامه ابوالفضل گرفته 

محمد حسن صداش میکنن

نمیفهمم فازشون چیه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
من اگه ان شاء الله پسر دار بشم اسمشو میزارم محمد حسن ...عاشقه امام حسنم اسمش که میاد دلم میخواد دق ک ...

اینجوری نگیدتحریک کردن به این شکلم درست نیست.ائمه گذشتشون خیلی بیشتر از یه اینه مهم اعماله انسانه و راه ائمه نه یه اسم 

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

اشکم دراومد😢😢😢

توروخدا دعا کن خدا بهم بچه ی سالم و صالح بده .خواهرمم یازده ساله منتظره دیگه موندیم چه نذری کنیم که اهل بیت قبول کنن لیاقت بدن بهمون مادر بشیم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
من اگه ان شاء الله پسر دار بشم اسمشو میزارم محمد حسن ...عاشقه امام حسنم اسمش که میاد دلم میخواد دق ک ...

ان شاالله  بزودی حاجت روا شی عزیزم😘

اسم ائمه هیچوقت قدیمی نمیشن و هر چه میگذره زیبایشون بیشتر آشکار میشه ..مثل اسم زیبای حسن😍

من پسر بیارم ان شاالله یا علی یا حسین میذارم 

واقعا علی زیباترین نام عالمه😍

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

اره از همین عذاب وجدان دارم و خودم برای مظلومیت ایشون همیشه اشک میریزم

همسرم عاشق این اسم هست 

اما باز خودم میگم این همه آدم ایم امروزی گذاشتن بچه هاشونم سالم هستن چرا من نذارم

کلا دچار دوگانگی شدم😢

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

اگه من بودم و از امام حسن میخواستمو بهم بچه میداد همه عالم هم مخالف بودن زیرش نمیدم میگفم من بچمو از امام حسن گرفتم نذر خودشون کردم میخوام تا زنده ام برام نگهش دارن به اذن الهی 😢😢😢😢😢

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
محمد حسن قدیمه؟😐

خوب میدونی از بس خسن کچل و..اینا واسه بچه ها تعریف کردن یه عده یه جور خاص به این اسم نگاه میکنن