2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خجالت نداره عزیزم. از چی خجالت میکشی عروس به این خوشگلی با این لباس خوشگل با این ارایش و تور و تاج خوشگل!!!! مثل ملکه ها میشی  واسه چی خجالت میکشی

دخترم تمام زندگی من
وای‌ازهیچی‌نمی‌ترسم‌خجالتیم‌موقع‌ورود‌به‌مجلس قش‌‌نکنم‌خیلی‌کاره‌البته‌اولش‌خیلی‌سخته‌کمکم‌ واسم‌ع ...

منم خجالتی بودم ...راه میفتی همچین برقصی😅😅😅

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
مبارکت باشه عزیزم   من که عروسی نگرفتم    خخخ خیلی راحت  بدون استرس🤣🤣😂😂😂رفت ...

عه منم عروسی نگرفتم ولی مامانم اینا کلی ناراحت شدن ازین بابت ،، اخه ما عقد رو جشن داشتیم.  گفتم دیگه عروسی جشن نمیخاد.  ولی نارحت شدن خونواده ما 😛

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

مبارک باشه عزیزم.ان شاء الله خوشبخت شی.منم واسه مراسمای ازدواجم خیلی استرس داشتم‌همه بهم میگفتن بابا استرس نداره لذت ببره از تک تک لحظاتش.ولی من واقعا نمیتونستم به این حرفا گوش بدم و استرسای خودمو داشتم.ولی الان که به اون روزا فکر میکنم میبینم کاش به جای استرس از تک تک لحظاتش لذت میبردم.چون واقعا بعدش دلت واسه اون لحظات خیلی تنگ میشه.

اخی،خوشبخت بشی گلم

منم خیلی خجالتیم موقع ورود ب مجلس جشن ولی عقد خودم انگار نه انگارر خیلی پرو سلام کردم رفتم نشستم سرجام😂😂حالا ببینم عروسیم چی میشه

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋

تا قبل از اینکه از آرایشگاه بیای بیرون استرس داری ولی بعدش کلی خوش میگذره و خاطرات خوب داری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست