از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
نابرده رنج گنج میسر نمیشود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
دور گردون گر دوروزی بر مراد ما نرفت
دایما یکسان نباشد حال دوران...غم مخور
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وه وه که قیامت است این قامت راست با سرو نباشد این لطافت که توراست
تا کی می صبوح و شکر خواب بامداد....
بقیشو یادم نمیاد😞
رضا به داده بده وز جبین گره بگشای که بر من و تو در اختیار نگشودست
رومو کم کردی😂👏👏
شاید حدود یک سال پیش دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و ...
دیگران را اگر از ما خبری نیست...چه باک؟؟
نازنینا تو چرا بی خبر از ما شده ای؟😔