2777
2789
عنوان

مشاعره :)

781 بازدید | 328 پست

سلوم

شعر ادبی و نو .. یا حتی اهنگ فرق نمیکنه...

برییم؟؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

اول من

به چه مشغول کنم دیده و دل را که مدام

دل تو را می طلبد دیده تو را می جوید

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

آمد بهار جانها ای شاختر برقصا ای شاخ تر برقصا

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه فک کردم اولیم

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
اول من به چه مشغول کنم دیده و دل را که مدام دل تو را می طلبد دیده تو را می جوید

دل شده يك كاسه ى خون بكنارم تو بمون نرو با ديگرى😁گفتى آهنگم ميشه🙈🙈🙈

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

حس خوبیه ببینی یه نفرهمه روبخاطر

توپس زده واسه ی 

رسوندن خودش به توهمه ی راهونفس نفس زده

حس خوبیه😊

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
دريا بنفش و هوا بنفش و مرز بنفش جنگل كبود و كوه كبود و افق كبود

دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه .. دیوونه غم نداره هیچ چیزی کم نداره😂

یار شیرین سخنم یااار شیرین سخنم نمیشه ازت دل بکنم😂

یار دگر داری اگر بیخبر وای منبوسه زند بر لب تو جایمن وای من

دريا بنفش و هوا بنفش و مرز بنفش جنگل كبود و كوه كبود و افق كبود

دردم از یار است و درمان نیز هم

دل فدای او شد و جان نیز هم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
حس خوبیه ببینی یه نفرهمه روبخاطر توپس زده واسه ی  رسوندن خودش به توهمه ی راهونفس نفس زده &nb ...

هوا دو نفرس

تو نیستی پیش من

دلم تنگه واسه

با تو قدم زدن