از اینکه دارم از پیش خانوادهم میرم اینقدر گریه میکنم ک شوهرمم کلافه کردم چکار کنم😢😢
اصلا لباسامو دل ندارم جمع کنم همه ش گریه میکنم😢😢😢😢😢😢😢😢😢
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
واقعا تا قبل ازدواج فکر میکردم محکمم ولی از بعد عقد فهمیدم فقط ادای محکم بودن رو دارم در میارم نمیدو ...
من دو هفته اول تنها میشدم گریه میکردم ولی بعد عادی شد ، الان یه دختر خوشگل تو راه دارم خیلی خوشحالم از تنهاایی در میام روز در میونم که خونه مامانم کلاسو مهمونی هم که هست واسه تو هم کم کم همین میشه
قرار نیس دل بکنی... به نظر من زود بچه دار شو من پشیمونم دیر اقدام کردم اگه درسام نبود زودتر م ...
آره سنمم کم نیست تو ۲۹ هستم ولی دلم نمیخواد برم ... کی بچه داری کنم؟؟