2789
عنوان

گریه میکنم

296 بازدید | 40 پست

خانوما ۲۰ روز دیگه عروسیمه...

از اینکه دارم از پیش خانواده‌م میرم اینقدر گریه میکنم ک شوهرمم کلافه کردم چکار کنم😢😢 

اصلا لباسامو دل ندارم جمع کنم همه ش گریه میکنم😢😢😢😢😢😢😢😢😢

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوووووو مگه الان مثل قدیمه ک بری دیگ نبینیشون 

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم
مگه راه دور ميري؟!

نه همه ش ۲-۳ تا خیابون دورترم ... ولی دلی ک جدا بشم ندارم😭😭😭

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
پس چرا شوهر کردی پیش مامانت بودی دیگه

گول خوردم😐😑🙂

نه همه ش ۲-۳ تا خیابون دورترم ... ولی دلی ک جدا بشم ندارم😭😭😭

اتفاقا بعد عروسي بيشتر اونجايي خيالت راحت😃

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بیخیال بعدا به این روزامیخندی من الان برم خونه بابام دلم براخونه خودم تنگ میشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
اتفاقا بعد عروسي بيشتر اونجايي خيالت راحت😃

شوهرمم میگه تند تند میارمت ولی من دلم نمیخواد جدا شم خیلی برام سخته ...

بیخیال بعدا به این روزامیخندی من الان برم خونه بابام دلم براخونه خودم تنگ میشه

از بس ک گریه کردم چشمام چپ چوله میبینه

اول تبریک به مناسبت عروسیت خوشبخت بشی الهی....دوم خیلییییی سخته درکت میکنم لباساتو الان جمع نکن واقعا کار سختیه ادم نمیتونه بذار بعد عروسی خورد خورد ببر....میگذره این روزاهم سعی کن لذت ببری از پیش خانواده بودن

لطف حق شامل شده بر حال ما...