2789
عنوان

گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 40 پست
منم مثل تو هستم تک دختر ولی سخت نگیر عزیزم

سخت نمیگیرم فقط نمیتونم دل بکنم

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
خیییلی سخته

سخته اره ..‌ولی چکار کنم شوهرم گناه داره بخوام هرماه مجبورش کنم بلیط بگیره تو این گرونی...خدایی مجبورم میکنه که برم خودم نمیرم..۲۵مرداد میریم باهم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا تا قبل ازدواج فکر میکردم محکمم ولی از بعد عقد فهمیدم فقط ادای محکم بودن رو دارم در میارم نمیدو ...

من دو هفته اول تنها میشدم گریه میکردم ولی بعد عادی شد ، الان یه دختر خوشگل تو راه دارم خیلی خوشحالم از تنهاایی در میام روز در میونم که خونه مامانم کلاسو مهمونی هم که هست واسه تو هم کم کم همین میشه

خدایا شکرت😍😍😍
قرار نیس دل بکنی... به نظر من زود بچه دار شو  من پشیمونم دیر اقدام کردم اگه درسام نبود زودتر م ...

آره سنمم کم نیست تو ۲۹ هستم ولی دلم نمیخواد برم ... کی بچه داری کنم؟؟

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
پس سنت خوبه زود حامله شو بچه عششششقه 

ب امید خدا عزیزم

خدا کنه ... دردم از اینم هست ک تنها و بی مونس میشم ... مامانمو ک نمیتونم دردای زندگیم براش بگم خواهر ...

نه دیگه همسرت هست چ تنهایی هر چیزی خواستی بهش بگو تا اخرش اونه ک باهاته