2789
منم ۱۸ بودم اون خواستگارمو که گفتم داشتم بهش علاقه داشتم ولی بعدا فهمیدم چیکاره بوده کلا متنفر شدم ک ...

بله خیلی ممنون

من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂
چیکار کنم؟مثلا من با یکی دوستم همو دوس داریم اگ بمونیم تا سن جفتمون بره بالا بعد تصمیم بگیریم اشتباه ...

آره وابسته میشی؛هرکس شرایط خودشو بهتر میدونه؛چشماتو وا کن ببین اون آقا هم کفو و هم رده ی خانواده ات هست از نطر تحصیلات شغلی فرهنگی سیاسی اجتماعی همچی.بهم میایید ؟؟؟؟!!!!

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فعلا ک نمیخوام ازدواج کنم فقط مشورت میخوام

خب باید بدونی چقددوسش داری،باید بدونی میتونی اگه کسیو که ازاون بالاتره جواب رد بدی؟اگه واقعاهمه جوره بخوایش خب بهش قول ازدواج بده ولی اگه نمیتونی ودودلی بهش قول ازدواج نده بگو اگه بدونم مناسب ازدواجی باهم ازدواج میکنیم.

اخه تشخیصشم سخته 

اینجورکه من فهمیدم پس صبرکن به مرور تشخیص راحت میشه،ولی ازاول قول ازدواج نده بگو تاشناخت کافی پیداکنیم بعدتصمیم میگیریم ازدواج کنیم یانه اگه قول بدی بعد بگی نه آهش میگیرت،سعی کن حد واسه رابطت قراربدی تصمیماتوبگیر.ببین چه حسنایی داره چه بدیایی داره اون بدی هاشو میتونی کناربیای یانه.

بله خیلی ممنون

خواهش میکنم؛نظر خانواده اتم خیلی شرط باشه واست،همینجا چقدر داستان زندگیاشونو نوشتن که حمایت خانواده رو نداشتن بدبخت شدن دور از جونت؛عشق خوب هم هست؛ادم عاشق تلاش بیشتری میکنه حس زندگیش فرق داره؛اگر موقعیتش خوبه طرف رو کامل میشناسی خانواده شو میشناسی موقعیت دارا که خونه بگیره خرج یه زندگی رو بده؛مشکلات اخلاقی نداشته باشه.سنش مناسب باشه خوبه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

مثلا من عاشق شدم الانم باهمونم ولی مثه اکثرهمسن وسالام نگفتم فقط وفقط همینومیخوام،خوب شرایطوبسنج ازخانواده گرفته تا کوچیکترین اخلاقورفتارا،خانواده خیلی مهمه اخلاقورفتارای خود پسر خییییلی مهمه،پولم مهمه ولی نه اینکه زندگیتو برمبنای پول بزاری

آره وابسته میشی؛هرکس شرایط خودشو بهتر میدونه؛چشماتو وا کن ببین اون آقا هم کفو و هم رده ی خانواده ات ...

اره تقریبا

اینجورکه من فهمیدم پس صبرکن به مرور تشخیص راحت میشه،ولی ازاول قول ازدواج نده بگو تاشناخت کافی پیداکن ...

ما خیلی وقته باهمیم و کاملا همو میشناسیم

آخه اینم تاپیک هست که تو گذاشتی ؟ خب مسلما هرکسی با اون شخصی دوسش داره و عاشقشه ازدواج میکنه ، این چ ...

اولا اینک بخاطر خودم گذاشتم راهنمایی میخوام دوما مگه شمارو مجبور کردم ب تاپیکم بیای؟

مثلا من عاشق شدم الانم باهمونم ولی مثه اکثرهمسن وسالام نگفتم فقط وفقط همینومیخوام،خوب شرایطوبسنج ازخ ...

خیلی ممنون از راهنماییت😘

اگه با اون که دوسش داری ازدواج نکنی پس با اون که دوسش نداری باید ازدواج کنی بعد یاد اونکه دوسش داری ...

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.