2789
اگه فقط از روی دوست داشتن صرف باشه بله اشتباهه  توی ازدواج مناسب باید عقل و احساس هردو باهم دخ ...

اخه تشخیصش سخته

من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه با اون که دوسش داری ازدواج نکنی پس با اون که دوسش نداری باید ازدواج کنی بعد یاد اونکه دوسش داری هستی و اونی که دوسش نداریو اذیت می کنی تا ولت کنه بری سراغ اونی که دوسش داشتی بعد می بینی اونی که دوسش داشتی رفته با اونی که دوسش داشته ازدواج کرده. خب چه کاری از اول با اونی که دوسش داری ازدواج کن

اخیش تموم شد.

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو

قبل از ازدواج حتما باید چند جلسه پیش مشاوره بری حتما شوهرت هم همراهت باشه 

ولی درکل ب نظرم ازدواج کردن اشتباهه

برخی از افراد جسم تو را نوازش می کنند،                               ولی برخی دیگرجانت را...

اگه خانوادت موافقن و از نظر خودت و خانواده و جامعه و اعتقاداتت یه آدم معقوله، دوست داشتنش یه حسن بزرگه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
همه ک با عشق ازدواج نمیکنن😐

خب اون بیشتر معامله‌س تا ازدواج 

هرچند شما تو ایران حتی بخوای با عشق هم ازدواج کنی به مرحمت قوانین قشنگمون به معامله تبدیل میشه

حالا نریزین سرم نظر شخصیمه 😐

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
چرا جداشی؟ ایشالا ک حل میشه

دنیا دنیا خوبی داره

هر مشکلی هم که داشت من با صبوری بی حد و حصر ازش گذشتم، جوری که خانوادش میگن تو چقدر صبوری

اما اخلاق تندی داره و من قبل ازدواج میدونستم اما چون بهش علاقه من شده بودم ازدواج کردم

اما الان میگم با هر کی جز این ازدواجم کرده بودم خوشبخت تر میشدم

شوهرم پول داره تحصیلات داره قد و هیکل داره مهربونه ، ابراز محبت داره و.... اما اخلاق نداره، صبوری نداره

الان دوماهه تو خونه خودم قهریم باهم، خیلی دعا کنید برام

دیگه بریدم