2777
2789
عنوان

لاک و نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جالب فک میکردم فقط خودم اینجوریم😂 من به همیشه میرم رو منبر برا بقیه فتوا میدم که اون زمان لاک که نبوده حنا بوده پس حالا لاک اشکال نداره😆 اما خودم وقتی یه سر سوزن لاک دارم پاک میکنم باز وضو میگیرم😂

حالا شما با لاک بخون کم کم خودت به اون مرحله میرسی که رعایت کنی

من نماز میخونم و خدا رو شکر به خوندن سر وقت عادت دارم بدونه لاک هم میخونماااا ولی خیلی دلم میخواد لاک بزنمم

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
خیلیا با لاک نماز میخونن.البته به من ارتباطی نداره اعتقاد خودشونه

اره ولی من عذاب وجدان میگیرم البته تو رساله خوندم که پا رو میشه لاک زد و خوند فقط اگه یه ناخن لاک نداشته باسه نماز قبوله ولی دست نمیشه

خدا وخرما باهم؟؟ دوست من عشقه لاکه پاک میکنه وضو میگیره باز میزنه شاغلم هست کلا نیمممم ساعت وقت میب ...

دمه دوستت گرم من حوصلشو ندارم 

من فکر نمیکنم واسه خدا فرقی داشته باشه واقعا.. 

عزیزم خدا عاشق نظمه و کلا دنیا رو روی قانون خاصی خلق کرده واسه همین اینم یکی از قانوناشه نمیشه هر کی هر کار خواست انجام بده که اونوقته که چند دسته ایی به وجود میاد و نظم بهم میخوره 

من قبلا یکیو میشناختم که مثلا نماز میخوند ،کلا لاک میزد و فقط انگشت کوچیکه پاشو نمیزد . میگفتم چرا اینو نمیزنی میگفت وضوم قبول نیست 🤤🤤🤤من همیشه متعجب بودم از این فتوایی که واسه وضوگرفتن به بقیه هم پیشنهاد میکرد

عزیزم خدا عاشق نظمه و کلا دنیا رو روی قانون خاصی خلق کرده واسه همین اینم یکی از قانوناشه نمیشه هر کی ...

من فکر نمیکنم لاک داشتن یا نداشتن ناخونام تاثیری رو نظم هستی داشته باشه. انقد همه چیو سخت بگیریم چجوری زندگی کنیم پس؟ هرچی قشنگ و خوب و خوشاینده حرامه...

من قبلا یکیو میشناختم که مثلا نماز میخوند ،کلا لاک میزد و فقط انگشت کوچیکه پاشو نمیزد . میگفتم چرا ا ...

انگشت های پا رو میشه لاک زد ولی برای وضو باید یه انگشت رو لاک نزنیم واون انگشت نمیتونه انگشت کوچیکه پا باشه روی اون مسح پا بشی باطله چون خیلی کوچیکه ولی برای غسل باید تمام لاک هارو پاک کرد چون مانع رسیدن آبه

من فکر نمیکنم لاک داشتن یا نداشتن ناخونام تاثیری رو نظم هستی داشته باشه. انقد همه چیو سخت بگیریم چجو ...

چرا خوب شرط وضو گرفتن آینه که بدن پاک پاک بدون هر چیز که مانع بشه باشیم  بعدم لاک که حروم نیست وضو گرفتی بعدش بزن 

انگشت های پا رو میشه لاک زد ولی برای وضو باید یه انگشت رو لاک نزنیم واون انگشت نمیتونه انگشت کوچیکه ...

میدونم عزیزم.حرف شما درسته. ولی منظورم اینه که اون واسه خودش این حرف بیخود رو میزد و من اصلا قبولش نداشتم