2777
2789
عنوان

لاک و نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 41 پست
عزیزم خدا عاشق نظمه و کلا دنیا رو روی قانون خاصی خلق کرده واسه همین اینم یکی از قانوناشه نمیشه هر کی ...

در اینکه براساس حکم شریعت اسلامی وضو با لاک صحیح نیست درست نیست. ولی توجیه شما درست نیست. 

توی همین وضوی ساده بین شیعه و سنی اختلاف هست. پس بحث بی نظمی و چند دسته ایی مطرح نیست

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه همکار داشتم با لاک رفت مکه و خیلی هم راحت همهی مناسک روانجام داد. واقعا هم اعتقاد داشت که کارش درسته. 

منم هی میخام اینجوری فکر کنم. ولی ته دلم راضی نیست و میدونم یه جای کار میلنگه. مخصوصا در مورد غسل خیلی حساسیت دارم.

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

من میزنم و پاک میکنم قبل نماز (وقت گیر هست )

بعد به نظرمم مرتب بودن ناخن ها ربطی به لاک نداره 

میتونی همیشه مانیکور کنی و به ناخنت برسی از نظر اندازه و اینا 

لاک فقط جلوه میده 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
من فکر نمیکنم لاک داشتن یا نداشتن ناخونام تاثیری رو نظم هستی داشته باشه. انقد همه چیو سخت بگیریم چجو ...

منم خیلی باهات موافقم و اصلا با سختگیری کنار نمیام ... هرچی یخ و خشک و سخت باشه بدتر زده میشم در عوض عاشق رهایی و آزادی ام . 

من تو نمازم کلی با خدا حرف میزنم بهش میگم دوستت دارم و توی پوستم احساسش میکنم بهش میگم عاشقتم و دلم ضعف میره براش ینی خدای من از اینکه من این حرفا رو بهش میزنم ناراحت میشه و نظمش بهم میریزه ؟ قطعا نه... برای پوشش نمازم موهامو خوشگل میبافم یا دورم باز میذارم و فقط چادرو از شونه هام گره میزنم.. من عاشقشم و نمیتونم باور کنم خدای من انقد سختگیر باشه که از قشنگیه موهای من خوشحال نشه. هر کی با آفریدگارش یه جوری ارتباط میگیره نباید سختش کرد. 

منم خیلی باهات موافقم و اصلا با سختگیری کنار نمیام ... هرچی یخ و خشک و سخت باشه بدتر زده میشم در عوض ...

دقیقا درسته بنظرم. انسان آزاد و رها آفریده شده و بهتره هرکسی با توجه به روحیات خودش نحوه ارتباط با خداشو انتخاب کنه. من واقعا نمیتونم بفهمم آخه چطور میشه واسه اینهمه آدم با اینهمه تفاوت روحی و شخصیتی یه نسخه پیچید... 

من قبلا یکیو میشناختم که مثلا نماز میخوند ،کلا لاک میزد و فقط انگشت کوچیکه پاشو نمیزد . میگفتم چرا ا ...

تو رساله هست نوشته یکی از ناخنا ی پا لاک نداشته باشه و موقع مسح کردن اب بهش بخوره نماز ددسته من از دوتا عالم هم پررسیدم همینووو گفتن

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
منم خیلی باهات موافقم و اصلا با سختگیری کنار نمیام ... هرچی یخ و خشک و سخت باشه بدتر زده میشم در عوض ...

همین خدای عزیز یکی از ویژگیهاش علم و حکمته...همون دستور داده با حجاب نماز بخونیم

ولی متاسفانه یک عده خودشون رو نعوذ بالله عالم تر و عاقل تر از خدا می دونن و میگن حرف خدا غلطه حرف ما درسته😮😮😮😐😐😐

ویژگی عشق به یک وجود کامل مثل خدا اطاعت از اون وجوده....کسی بگه عاشقشم و اطاعتش رو نکنه و از هوای نفس خودش اطاعت کنه و بگه اون این جور گفته ولی من این جور دوست دارم و عمل می کنم......عجب!!!!

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون