2777
2789
عنوان

هفته سیزدهم

28722 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من 12 هفته و سه روزمه البته با حساب اولین روز آخرین پریود..کلن بی علامتم و اصلن تهوع و ویار ندارم به طوری که یادم میره باردارم فقط سینه هام انگار یکم درد دارن و سنگینن و خیلی هم گرمایی شدم.زیر دلمم گاهی تیر میکشید ولی الان دوسه روزه که رفتم تو هفته سیزدهم کلن انگار همون درد زیر دلم هم کلن رفته...سینه هامم دردش کمتر شده...سه روز پیشم رفتم سونوی غربالگری خداروشکر همه چی اوکی بود ولی الان نگرانم چون حس بارداریم رفته انگار و دل دردم اصلن ندارم...به نظرتون جای نگرانی هست؟برم سونو باز ؟

شاید در جهانی دیگر….

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم بعضیا اینجورین

خوشبحالت برو خداروشکر کن من یکی که هر روز میمیرم و زنده میشم آب میخورم بالا میارم  بیشتر طول روز رو دراز میکشم چون نمیتونم از سرجام پاشم مدام سردرد و حالت تهوع دارم الان نزدیک یک ماهه که غذا درست نکردم

دقیقا هم سن من هست بارداریت نگران نباش داریم وارد دوماه سوم می شیم با علامت های جدید به شما جنسیت رو ...

نه نگفت گفت هفته هفده برم واسه جنسیت...

شاید در جهانی دیگر….

نه عزیزم بعضیا اینجورین خوشبحالت برو خداروشکر کن من یکی که هر روز میمیرم و زنده میشم آب میخورم بالا ...

یاسمن جان بخدا این یه نعمته همینکه میدونی همه چی داره خوب پیش میره خودش کلی خیالت رو راحت میکنه...من وارد ماه چهارم شدم و همش باید بگردم دنبال علامت همش باید سینه هاموتکون بدم ببینم سنگینه هنوز یانه...کلی استرس دارم بخدا

شاید در جهانی دیگر….

آخه عزیزم الان اصلن حس بارداری ندارم و انگار نه انگار وارد ماه چهارم شدم...

ببین عزیززم منم الان تازه رفتم تو هفته نهم و همه ی علائمم داره از بین میره این طبیعیه تو خانوادهدی ما خیلیا بودن و هستن که علائمشون فقط تا سه ماهگیه بعدش دیگه کلا راحت میشن از همه چی