2777
2789
عنوان

هفته سیزدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 28736 بازدید | 27 پست
برای من احتمال دختر داد نه صد در صد حالا موندم اسم انتخاب کنم یا صبر کنم

علایمت چیه شما؟به نظرم صبر کن چیزی هم نخر چون سونوی nt خیلی خطا داره واسه جنسیت

شاید در جهانی دیگر….

یاسمن جان بخدا این یه نعمته همینکه میدونی همه چی داره خوب پیش میره خودش کلی خیالت رو راحت میکنه...من ...

من خودم بارداری اولم مث شما بودم 

ولی این بار واقعا دارم اذیت میشم فقط میگم کی این حالتا تموم شه باور کن ویار خوب یه نعمته من حتی یه خواب راحتم ندارم تازه وارد ماه چهار شدم ولی از حاملگی خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو این دوازده هفته گذشته ویار نداشتم فقط درد سینه و بی حالی و یکم تهوع داشتم از پختن بعضی غذاها اما دو سه روزه زرنگ شدم انگار حامله نیستم سینه هام سنگین نیست و کلا خوب شدم

من تو این دوازده هفته گذشته ویار نداشتم فقط درد سینه و بی حالی و یکم تهوع داشتم از پختن بعضی غذاها اما دو سه روزه زرنگ شدم انگار حامله نیستم سینه هام سنگین نیست و کلا خوب شدم

عزیزم شما بسلامتی زایمان کردین ؟ بچه تون سالمه ؟ منم مثه شمام وارد هفته سیزده شدم همون علائم کمم از ...

سلام عزیزم من دو روز دیگه زایمان میکنم...ایشالا ک سالمه واسه شما هم دعا میکنم.درکل علایم خیلی متغیره واصلن نمیشه از روی علایم نظرداد.

شاید در جهانی دیگر….

سلام عزیزم من دو روز دیگه زایمان میکنم...ایشالا ک سالمه واسه شما هم دعا میکنم.درکل علایم خیلی متغیره ...

عزیزم من اونشب از نگرانی رفتم سونو دادم خداروشکر سالم بود. انشالله شماهم بسلامت زایمان میکنین و نی نی تون رو بغل میگیرین التماس دعا موقع زایمان