سلام دوستان من 12 هفته و سه روزمه البته با حساب اولین روز آخرین پریود..کلن بی علامتم و اصلن تهوع و ویار ندارم به طوری که یادم میره باردارم فقط سینه هام انگار یکم درد دارن و سنگینن و خیلی هم گرمایی شدم.زیر دلمم گاهی تیر میکشید ولی الان دوسه روزه که رفتم تو هفته سیزدهم کلن انگار همون درد زیر دلم هم کلن رفته...سینه هامم دردش کمتر شده...سه روز پیشم رفتم سونوی غربالگری خداروشکر همه چی اوکی بود ولی الان نگرانم چون حس بارداریم رفته انگار و دل دردم اصلن ندارم...به نظرتون جای نگرانی هست؟برم سونو باز ؟
یاسمن جان بخدا این یه نعمته همینکه میدونی همه چی داره خوب پیش میره خودش کلی خیالت رو راحت میکنه...من ...
من خودم بارداری اولم مث شما بودم
ولی این بار واقعا دارم اذیت میشم فقط میگم کی این حالتا تموم شه باور کن ویار خوب یه نعمته من حتی یه خواب راحتم ندارم تازه وارد ماه چهار شدم ولی از حاملگی خسته شدم
علایمت چیه شما؟به نظرم صبر کن چیزی هم نخر چون سونوی nt خیلی خطا داره واسه جنسیت
من تو این دوازده هفته گذشته ویار نداشتم فقط درد سینه و بی حالی و یکم تهوع داشتم از پختن بعضی غذاها اما دو سه روزه زرنگ شدم انگار حامله نیستم سینه هام سنگین نیست و کلا خوب شدم
علایمت چیه شما؟به نظرم صبر کن چیزی هم نخر چون سونوی nt خیلی خطا داره واسه جنسیت
من تو این دوازده هفته گذشته ویار نداشتم فقط درد سینه و بی حالی و یکم تهوع داشتم از پختن بعضی غذاها اما دو سه روزه زرنگ شدم انگار حامله نیستم سینه هام سنگین نیست و کلا خوب شدم