2777
2789

وای نوزده ماه کمه به نظرم

من پسرم دوسال و دو ماهشه الان دو روزه شروع کردم، یه نوزاد دوماهه هم دارم واسه همین نمیتونم تند تند ببرمش دستشویی مگر اینکه نی نی خواب باشه

تو همین دو روز کلی پیر شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خیلی زوده عزیزم سن مناسبش ۲۶ ماهگی به بعده...من دخترم دو سالو نیمه تازه شروع کردم..از الان بخوای شروع کنی برای خودت و بچه خیلی سخته چون باید کامل صحبت کنه و عصب و عضله هم تو این سن برای نگهداری ادرار و مدفوع هنوز به هماهنگی کامل نرسیده

خیلی خیلی زوده عزیزم سن مناسبش ۲۶ ماهگی به بعده...من دخترم دو سالو نیمه تازه شروع کردم..از الان بخوا ...

ممنون منم نگران بودم پسرم تازه دوسالشه و چند روزه همش تو دستشويي هستم خسته شدم .پس بزارم چند ماه ديگه

فقط خدا

نه خیلی وقته شب ادراری نداره.الانم یه ماهی میشه ازپوشک گرفتم همیشه خبر میده .صندلی توالت واسش گرفتم. ...

اخه دختر من سه سالشه ولی فقط شبها تو پوشکش جیش میکنه.

((((بیاد اولین دیدار)))
ممنون منم نگران بودم پسرم تازه دوسالشه و چند روزه همش تو دستشويي هستم خسته شدم .پس بزارم چند ماه ديگ ...

آره عزیزم نزدیک دو سالو نیم خوبه دختر منم جیشو همون روز اول یادگرفت اما پی پی یک هفته ای اذیتم کرد تا کنار اومد