2777
2789
منم تخمک گذاریم مشکل داره و یکمم شوهرم اسپرمش کم تحرکه این ماه روزی سه تا کلومیفن خوردم دو تا امپولم ...

درکت میکنم عزیزم..خیلی سخته خیلی...بدون داروفولیکولت چند بوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اها پس تووضعت بهتره..چنددوره دارو خوردی؟

لتروزول خوردم جواب نداد فروردینم کلومیفن خوردم روزی دوتا اما بدون امپول بازم نشد و الان دو دوره باز کلومیفن داده و امپول که الان ماه اولشم خداکنه این ماه بگیره 

استارتر بیا هم دردیم😢منم تنبلی دارم  ماه پیش کلی قرصو امپول اخرشم پری...دلم میخاست بمیرم😢خدا ...

عزیزم شما چندماهه اقدامی؟؟چه داروهایی مصرف کردید

مشکلت چی بود عزیزم؟

من تنبلی تخمدان داشتم.شوهرم واریکوسل داشت که تحرک و تعداد اسپرمش پایین بود.عمل کرد.بهتر نشد.

منم همش متفورمین و فولیک اسید میخوردم.۳سال اذیت شدیم.همش سونو و عکس رنگی و آزمایش.

گفتن بیاین آی یو آی و بعدش آی وی اف.

قرار بود نوبت بگیرم که پریودم عقب افتاد.

تاپیک‌معجزه یا علم هم زدم.بخونینش.شابد به درد اونایی که شوهراشون مشکل کم تحرکی دارن بخوره

Do not give up  
عزیزم شما چندماهه اقدامی؟؟چه داروهایی مصرف کردید

من 7ماهه 

باورت نمیشه ماه قبل استرادیول کلومفین متفورمین گلای وانس 5تااچ ام جی 5تا رونال اف زدم بعد رفتم سونو فولی 17.18داشتم روز13 که بهم دوتا اچ سی جی داد زدم حتی دوباره بعدش سونو تخمک رفتم همه چیز عالی بود.....اما با قرصایی پروزسترونی که داده بود بعد 10روز استفادشون پری اومد و من داغووون شدم چون همه علایم بارداری داشتم

من 7ماهه  باورت نمیشه ماه قبل استرادیول کلومفین متفورمین گلای وانس 5تااچ ام جی 5تا رونال اف زد ...

چن ماهه دارو مصرف میکنی؟؟من اینماه لتروزول وآمپول اچ ام جی سه تا واسترادیول خوردم روز۱۳فولی ۲۲داشتم ولی نمیدونم چرا اچ سی جی نداد...شما کجایی هستی؟