2777
2789

من اصفهانم عزیزم.من تو بهمن یبار این داروهاروخوردم اما اقدامام مرتب نبود ولی ما پیش مرتب بود ...شروع کردم به ورزشو اصلاح تغذیم متفورمینم میخورم دیگه بدم میاد از دارو و دکتر 

اینماه خودم از روز 7تا15پری رازیانه عسل خوردم  پرولاکتینم خوبه نرماله گفتن رازیانه بخور

من اصفهانم عزیزم.من تو بهمن یبار این داروهاروخوردم اما اقدامام مرتب نبود ولی ما پیش مرتب بود ...شروع ...

منم دوس دارم این ماه همراه با لتروزول پیازدرمانی هم کنم ولی نمیدونم خوبه یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوس دارم این ماه همراه با لتروزول پیازدرمانی هم کنم ولی نمیدونم خوبه یانه

من اردیبهشت 7یا8 بار پیاز درمانی رو انجان دادم اما عقب انداختم رفتم دکتر سونو کرد گفت تخمدانت پرکیست شده 4تا امپول دادبزنم سریع پری شم....نمیدونم چرا اینجودی شد بازم رازیانه پریمو میاره

وای یعنی من انجام ندم؟

نمیدونم بخدا..میگم برا من اینجوری شد

شاید به شما بیوفته بازم اگه پرولاکتینت بالانیست از روز هفت پری روزی یه استکان رازیانه با یه قاشق چای خوری عسل بخور تا روز 15 که تخمک گذاریه و بعدش نخور..بلاخره باید همه راه هارو امتحان کنیم ببینیم جی میشه بلاخره کی خدا نگاهمون میکنه 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز