2777
2789
عنوان

تعطیل شد 😞😞

497 بازدید | 37 پست

عیب نداره 😔 همون تعداد دلداری ها آرومم کرد و الان دختر شر و شیطون سابقم 🌹🌹🌹

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

عزیزم اون ادم مریضه

حالش خوش نیست

تو چرا خودتو باید. ناراحت کنی

ولش کن به درد. خودش بمیره

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون ادم مریضه حالش خوش نیست تو چرا خودتو باید. ناراحت کنی ولش کن به درد. خودش بمیره

دلم میسوزه که فقط اسم فامیل رو به یدک میکشه اما از صدتا غریبه غریبه تره برام 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

من بچه که بودم پسردایبم که ده سال ازم بزرگتره گفت در. ازای بادکنک بهم ...نشون بده

منم گفتم بادکنک نمیخوام

اومدم پایبن و. به مامان گفتم

بچه بودم 

نمیدونم چطوز بادکنک رو ترجیح ندادم

اموزشی ندیده بودم

فقژ میدونستم کاز. بدیه

به بچه ها اموزش بدین

تنهاشون نذارید

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

الان چن سالته ؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ولش کن

این قضیه مال چند سال پیشه؟؟

خدا لعنت کنه این مریض های جنسی رو😠😠داشتم جواب میدادم که دیدم تعطیل شده گلم اگه نتونستی و نمیتونی به کسی چیزی بگی حتما از مشاوره کمک بگیر

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
الان چن سالته ؟

19