2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برند آیدیا یکی از برند های قدرتمند پزشکی و دارای تاییدیه وزارت بهداشت می باشد.

خرید ژل با بهترین و معتبر ترین مارک ها برای تزریق و خرید فیلر برای پرکردن حفره ها می تواند عمل جوانسازی را برای بیمار تسهیل و مطمئن کند.

برای آشنایی با برند های ژل دارای تاییدیه بهداشت می توانید به فروشگاه اینترنتی نوآوران سلامت مراجعه نمایید.

ما در فروشگاه اینترنتی نوآوران سلامت متعهد هستیم بهترین مارک های فیلر و  ژل تزریقی را در اختیار شما قرار دهیم. یکی از قدرتمند ترین برند ها در این زمینه برندایتالیایی آیدیا می باشد.

محصولا برند آیدیا به شرح زیر است:

ژل سوپر رژینال آیدیا

ژل رژینال آیدیا

ژل بیو اکسپندر آیدیا

ژل لب لیپس آیدیا

برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر به فروشگاه نوآوران سلامت مراجعه نمایید.

سلام من پیش دکتر ارش نجف بیگی تزریق لب و گونه هامو انجام دادم خیلی ازشون راضی بودم

سلام منم پیش همین دکتر تو شعبه سعادت آباد سرو
شرقی، نرسیده به میدان فرهنگ، جنب بیمارستان پارسیان، پلاک 9 طبقه 3 کارامو انجام دادم هم گونه و هم لب رو و خیلی هم ازش راضی بودم شما کدوم شعبه انجام دادین؟

سلام منم پیش همین دکتر تو شعبه سعادت آباد سرو شرقی، نرسیده به میدان فرهنگ، جنب بیمارستان پارسیان، پل ...

من تو شعبه جردن تقاطع حقانی(چهارراه جهان کودک)، خیابان کیش، پلاک ۴۵، طبقه ۴ کارمو انجام دادم و از نظر کیفیتی هم منم خیلی راضی بودم

من تو شعبه جردن تقاطع حقانی(چهارراه جهان کودک)، خیابان کیش، پلاک ۴۵، طبقه ۴ کارمو انجام دادم و از نظ ...

سلام شماره ای از مطبشون یا پیج اینستاگرام دارین ازشون که من بتونم ازشون مشاوره بگیرم؟

سلام شماره ای از مطبشون یا پیج اینستاگرام دارین ازشون که من بتونم ازشون مشاوره بگیرم؟

تهران شعبه جردن:
تلفن:  02186081875
02186084326
واتساپ :  09128434116
تهران شعبه سعادت آباد:
تلفن:   02126740064
02126740054
واتساپ :  09120992690
ادرس پیج های اینستاگرام:
@drnajafbeygi
@drnajafbeigi_protez
@lipo_drnajafbeygi