2777
2789

ژل آیدیا ساخت کشور ایتالیا از ژل های با ساختار هیالورنیک اسید خالص می باشد. اسید هیالورونیک بکار رفته در فیلر آیدیا از لحاظ کیفیت، خلوص و ایمنی از استاندارد بالایی برخوردار است. ژل و فیلر آیدیا زیرمجوعه رژنیال، محصولی از کمپانی پیشرفته ریوولومتریای ایتالیا است. این برند از معروفترین برندهای سازنده محصولات زیبایی در ایتالیا و اروپا می باشد و چندین سال است که بصورت گسترده به طراحی ، ساخت و عرضه محصولات جوانسازی پوست از جمله ژل و فیلر های تزریقی زیبایی و همچنین محصولات ارتوپدی می پردازد. خرید ژل با بهترین و معتبر ترین مارک ها برای تزریق و خرید فیلر برای پرکردن حفره ها می تواند عمل جوانسازی را برای بیمار تسهیل و مطمئن کند.

برای آشنایی با برند های ژل دارای تاییدیه بهداشت می توانید به فروشگاه اینترنتی نوآوران سلامت مراجعه نمایید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من لبمو زدم دو سی سی حدود ۷۰۰شد  راضیم  دکتر میگه تا حدودا ۵ .۶ماه  میمونه عزیزم ...

ربطی نداره باید ژلت برندش خوبه باشه بعضی ژل ها ماندگاری بالایی دارند و دائم اند ... منخیلی تحقیق کردم راجب ژل و فیلر اخرم به نظرم کلینیک ماهورا خوب بود رفتم اونجا

بنظر من تو تهران بهترین کلینیک برای کارای زیبایی کلینیک موگه است

من خودم برای تزریق ژل میرفتم پیششون و خیلی خیلی هم راضی ام

ادرس سایتشون رو دارم میدم برو سر بزن

http://www.mugeclinic.com/
۲۶۶۵۳۷۵۹
۰۹۹۰۴۲۰۴۶۸۲