2777
2789

ژل آیدیا ساخت کشور ایتالیا از ژل های با ساختار هیالورنیک اسید خالص می باشد. اسید هیالورونیک بکار رفته در فیلر آیدیا از لحاظ کیفیت، خلوص و ایمنی از استاندارد بالایی برخوردار است. ژل و فیلر آیدیا زیرمجوعه رژنیال، محصولی از کمپانی پیشرفته ریوولومتریای ایتالیا است. این برند از معروفترین برندهای سازنده محصولات زیبایی در ایتالیا و اروپا می باشد و چندین سال است که بصورت گسترده به طراحی ، ساخت و عرضه محصولات جوانسازی پوست از جمله ژل و فیلر های تزریقی زیبایی و همچنین محصولات ارتوپدی می پردازد. خرید ژل با بهترین و معتبر ترین مارک ها برای تزریق و خرید فیلر برای پرکردن حفره ها می تواند عمل جوانسازی را برای بیمار تسهیل و مطمئن کند.

برای آشنایی با برند های ژل دارای تاییدیه بهداشت می توانید به فروشگاه اینترنتی نوآوران سلامت مراجعه نمایید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من لبمو زدم دو سی سی حدود ۷۰۰شد  راضیم  دکتر میگه تا حدودا ۵ .۶ماه  میمونه عزیزم ...

ربطی نداره باید ژلت برندش خوبه باشه بعضی ژل ها ماندگاری بالایی دارند و دائم اند ... منخیلی تحقیق کردم راجب ژل و فیلر اخرم به نظرم کلینیک ماهورا خوب بود رفتم اونجا

بنظر من تو تهران بهترین کلینیک برای کارای زیبایی کلینیک موگه است

من خودم برای تزریق ژل میرفتم پیششون و خیلی خیلی هم راضی ام

ادرس سایتشون رو دارم میدم برو سر بزن

http://www.mugeclinic.com/
۲۶۶۵۳۷۵۹
۰۹۹۰۴۲۰۴۶۸۲