2777
2789
عنوان

راه سریع برای رشد ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 88916 بازدید | 54 پست
دارم استفاده میکنم ولی دیر تاثیر میذاره

محلول تقویت مژه و ابرو ماوالا رو بگیر اگر معجزه نکرد بیا بگو

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین تقویت کننده های ابرو رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه   

لینکش اینه https://bigsearch.ir/taghviat

❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچ‌کس نمی‌تواند جمعش کند🌟❤
وای گلم امروز منم همین گندو زدم.چیکار کردی شما 

عزیزم من همیشه از این روش ها استفاده میکنم عالیه:در عرض دو هفته ابروهام جنگلی میشه: در روز چند مرتبه محلول خرگوشک میزنم،،مایع قهوه ای رنگ هست عطاری ها دارن،،یه شب سرم رشد ابرو  سریتا میزنم ،داروخونه ها دارن،،،شب بعدی لوسیون بتازونیت یک درصد میزنم که اونم داروخونه داره،،شب بعدی ویتامینE سوراخش میکنم میزنم ابروم،،شب بعدی وازلین میزنم ،فقط وازلینت معطر نباشه 

مداد هم میکشم قیافم مصنوعی. میشه عین زامبی ها میشم نمیدونم چرا مادرم و خالم و همه فامیل گیر دادن ابر ...

کرم دور چشم و ماسک گیاهی گچی آفرت بزن مععععجزست بعدم دعام کن من گذری از تاپیک رد شدم برات میذارم لینکشو

laghari_postomo