2777
2789

ببین سگ نگهداری میخاد غذای خوب میحاد نمیشه ک هرچیرو بدی بخوره مریض میشه چربی گوشتم زیاد واسشون خوب نیستا کبدشون مشکل دار میشه

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستم بنظر من عادتش بده ک همه چی بخوره درسته ک یکم براش دیره ولی از الانم میتونه عادت کنه

اما باید اول بدونی چجوری .

راهش رو پیدا کن

واسه هر کس متفاوته

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

ماشاالله همه ی مردم سگ دارن اون وقت عمه ی منه ک هی میگه بیکار داریم تو خونه نون نداریم فازتون چیه خدایی ب جای خرج گذاشتن واسه غذای یه سگ پولوش بدین ب چهارتا بچه ی بی بضاعت بابا سگ واسه خارجیاس ک اوضاع اقتصادی شون توپه توئه ایرانی چی میگی ای وسط 😂

خدا💚 بزرگ ترین ترین ثروت انسانه و این ثروت قابل قیاس با هیچ خوشبختی دنیوی نیست.

درضمن چیزای شیرین اصلا بهش نده چون خدا نکرده کور میشن

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
سگ من 3 ماهشه واسه سه هفته ش میشه گاهی بیشتر

عادتش نده ب غذا خشک 

چند وقت دیگه بزرگ میشه هر بسته خوراک یه هفتش میشه و جز این هم چیز دیگه ای نمیخوره. بهش برنج سوپ همه چی بده .

عادتش نده ب غذا خشک  چند وقت دیگه بزرگ میشه هر بسته خوراک یه هفتش میشه و جز این هم چیز دیگه ای ...

زیاد نمیدم فقط ی وعده کوچولو عصر چون الان 4 وعده باید بخوره, ممنون دوستم

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

اگه احساس میکنی نگهداریش واست سخته تورو خدا تا بهتون عادت نکرده یا پس بدین به صاحبش یا به کسی که سابقه نگهداری داره واگذار کنین بیچاره یه بار از کسی که خو گرفته جدا شده دوباره بعد یه مدت بخواد به شما عادت کنه و از شما هم جدا شه ممکنه دق کنه اگه نگه میداری تا آخر عمرش نگهش دار

یه بستنی کیم بخر کاکائوهاش رو بخور 

بستنیش رو بگیر جلوش ببین میخوره...

باهاش حرف بزن قربون صدقش برو

تشویقش کن ب خوردن میخوره😊