2777
2789
دل خو داریم

نمیگم ک بده میگم تو این اوضاع اقتصادی بجای رسیدن ب سگ ب هموطناتون کمک کنید ک شش ماه یک بار میوه میخورن 

خدا💚 بزرگ ترین ترین ثروت انسانه و این ثروت قابل قیاس با هیچ خوشبختی دنیوی نیست.
اگه احساس میکنی نگهداریش واست سخته تورو خدا تا بهتون عادت نکرده یا پس بدین به صاحبش یا به کسی که ساب ...

لایک😊

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازش میترسم قربون صدقش برم؟

پس چرا خریدی😂😂😂

یه دقیقه قربون صدقش برو ببین چجور خودشو واست لووووس میکنه

دخمله یا پسمل؟

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

راستی مواظب باش تحریکش نکنی گازت بگیره😂😂😂

پسمله اینقد اصرار کردم شوهرم برام خرید ولی میترسم ازش    

اصلا نترس همین ترسیدنت باعث تحریکش میشه.

غذای خشک مخصوص سگ براش بگیر روزی دو وعده غذای خشک بده بهش

یک وعده هم از غذای خودتون

تازه اومده خونتون غریبی میکنه، غذا رو بذار کف زمین بمونه کم کم میخوره زود ور ندار غذا رو

همیشه یه ظرف آب هم کف زمین باشه هوا گرمه اذیت میشه

تشویقی سگ هم براش بخر

https://www.digikala.com/Search/Category-pet-food-and-nutritional-supplement

از دیجی کالا واسش سفارش غذای خشک بده 

سنگدون و دل مرغ هم براش بخر بپز بده بخوره ولی جگر مرغ نده ضرر داره

اسکلت مرغ هم از قصابی میتونی براش بخری ارزونه ولی تو یه روز خیلی استخون بهش نده چون یبوست میگیره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
چجوری یعنی تحریکش نکنم

اکثر هاپو ها روی اینکه کسی دست ب غذاشون بزنه حساسن .

اگر غذاش رو برداشت گذاشت وسط خونه خودش رفت اون سر خونه کاری بهش نداشته باش😄😄😄

داره از دیدن غذاش لذت میبره .

اگر دیدی داره قایم میکنه ب رو خودت نیار😄😄 

چون اگر بفهمه ک داری میبینی کجا قایم میکنه جای غذاشو عوض میکنه.

دقيقا پاي مرغ هم كه گفتن خيلي خوبه ،

به هيچ وجه نبايد استخون و غذاي خودتونو بخوره،

ميتوني واسه چند وعده مرغ با پاي مرغ بپزي استخوناشو دربياري گوشتشو ريش ريش كني پاها رو هم كلا بنداز بره بذار يخچال هر روز يك وعده گرم كن بده بخوره ، آبشو خيلي دوس دارن

حيوانم آرزوست 😞😞😞

میوه هم گاهی واسش خرد کن بذار اگر عادتش داده باشن میخوره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد