2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 42 پست
پس شخصیت خود ادم چی 

پای عشق وسط باشه هیچی برام مهم نیست

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پس بگو. ایشون بیماری روانی داره. عزیزم مطمعنی اون چیزی که حس میکنی بهت میده میشه بهش گفت عشق؟

دلم میسوزه خیلی دوسم داره اما نمیتونه خودشو کنترل کنه😔

واقعن؟ 

اره

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

وقتایی ک حالش خوبه عالیه اینقد مهربونه 

اگه شرایط بر عکس بود اون هیچوقت حاضر بود صرفا بخاطر عشق بی احترامی رو از طرف تو تحمل کنه؟

بنظر من عشق نیست حسش بتو از سر نیازه

تو بیماری آدم نیاز به یه همراه داره

وگرنه کی به عشقش بی احترامی میکنه؟

اره درسته اما این وسط انسانیت چی میشه ☹️

ادم تا جایی که بتونه کمک میکنه نه اینکه خودش رو قربانی کس دیگه ای بکنه. 

اگر همسر بیمار بود از نظر جسمی اره انسانیت میگفت باید باهاش همراه باشی و رفیق نیمه راه نشی ولی کسی که از نظر روحی و روانی مشکل داره رو نه باید ازش دوری کنی. چون ممکنه یه بلایی سرت بیاره. تا کی قراره توهین بشنوی و بخاطر انسانیت سکوت کنی و خودت رو خرد کنی؟

به نظرت رفتار اون انسانی هست که بخوای انسانیت خرجش کنی؟

دلم میسوزه خیلی دوسم داره اما نمیتونه خودشو کنترل کنه😔

حیفی .یکم منطقی باش. کسی که وارد یه رابطه ای میشه اول باید افسردگی و هرچی بیماری روانی داره حل کنه بعد بیاد وسط

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...