2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 42 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بیماری قلبی

اگه خدایی نکرده شدیده سخت نگیر و کنارش باش

و گرنه الان بیشتریا مریض و گرفتارن دلیل نمیشه هر حرفی بزنن و توهین کنن

بهش بگو توهیناش ناراحتت میکنه و برات غیر قابل تحمله و اگه واقعا دوستت داره دیگه تکرارنکنه

معذرت خواهی خیلی فایده نداره، به جا اینکه توقع معذرت خواهی داری توقع داشته باش هیچوقت بهت توهین‌نکنه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

همسایه ما دخترش با اینکه میدونست پسر مریضه باهاش ازدواج کرد چند ماه بعد عروسی پسر مرد با جهیزیه اش برگشت خونه باباش. حالا بعد چهار پنج سال باز ازدواج کرده دختره

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

هیچ ربطی بین بی احترامی و درد و عشق وجود نداره. هیچ آدم سالمی (و نه صرفا عاشق) نمیاد به خاطر یه بیماری بی احترامی کنه. اگه اینجوریه باید طفلک بیمارای سرطانی قمه کش میشدن!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
اگه خدایی نکرده شدیده سخت نگیر و کنارش باش و گرنه الان بیشتریا مریض و گرفتارن دلیل نمیشه هر حرفی بز ...

توقع دارم درست شه اما بیمار عصبی دست خود ادم نیس تو یه لحضه همه چیو میریزه بهم و بعدش پشیمون میشه 

خب مگه من ادم نیستم و زندگی نمیکنم که بخوام پای عشقم بسوزم؟ 

اگر بیمار باشه میبرمش دکتر تا درمان بشه و تو این مدت صبر میکنم ولی اگر درمان نشه یا خودش نخواد درمان بشه قیدش رو میزنم چون قرار نیست تا خر عمر همچین چیزی رو بخاطر عشق تحمل کنم تازه طرفم هم در ندونه

توقع دارم درست شه اما بیمار عصبی دست خود ادم نیس تو یه لحضه همه چیو میریزه بهم و بعدش پشیمون میشه&nb ...

به نطرم با دکترش صحبت کن بپرس این رفتارا عادیه یا نه

من باشم هیچ جوره توهین رو تحمل نمیکنم

ممکنه نسبت به هر کس دیگه ای سکوت کنم

ولی عشق ادم حق نداره توهین و بی احترامی کنه چون تنها تکیه گاهته و همیشه کنارته، باید یه حرمتی قائل باشین
 و اگه ازش سرد بشی جفتتون لطمه میخورین

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
درسته ولی بیمار های اعصاب یکمی فرق میکنن

خب پس بگو. ایشون بیماری روانی داره.

عزیزم مطمعنی اون چیزی که حس میکنی بهت میده میشه بهش گفت عشق؟

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...