2777
2789
عنوان

دعواهای ما

275 بازدید | 20 پست

ما چن روزه خونه مستقل از خانواده شوهرم گرفتیم اما همچنان دعواهای ما سر خانوادش ادامه داره. اولا که روزی سه بار شوهرم میکوبه میره سرشون بزنه. من نمیرم باهاش میگه بیا گفتم تا سراغ نگیزن و دعوت نکنن نمیام. روز اول بچه خواهرش که ۸ سالشه اورده بود که بچه شش ماهه منو بغل کنه ببره نشون ننش بده. که دلم تاب نیاورد خودم باهاش رفتم تو ماشین نشستم تا برد و اوردش. روز دوم بچه خوابش میومد شوهرم میگف نخوابونش تا ننم ببیندش!! گفتم جون و سلامتی و ارامش بچت مهم نیست! خب ننت خوابیده ببیندش! که اخرشم ننش نیمده حتی بچه رو ببینه چون خواب بود نمیخندید! دلبری نمیکرد! روز سوم چون ننه باباش با هم قهر و دعوا کرده بودن و باباش زده بود بیرون اقا دمق بود کلا دیروز و دیشب دمق بود صبح زودم زنگ زد که بابام اومد یا نه حالا کجا بود خونه خواهرش سز کوچه همهمونم میدونستیم.‌روز چهارممیپرسه تو با کی از فامیل در ارتباطی! چون گفته بود که نباید خونه کسی از فامیل بری تا اونا بیان. ننه باباشم همه جا رو پر کردن که خاله دایی هاش گفتن برو جدا . حالا تازه دو زاریم افتاده میخواد ببینه کی اول میاد که تقصیرو بندازن گردن اون . امروزم میگه هر کی پرسید چرا رفتین جدا میگم چون زنم با ننم نمیساخت! 

ننش ی روانیه بی تربیته که ب دستشویی رفتنتم کار داره. ب خواب و بیداری بچتم کار داره. هر روزم با من دعوا میکرد تو جامونو تنگ کردی هشت تا دخترم نمیتونن بیان. دختراشم هی پرش میکردن میفرستادنش. شوهرمم حرفای اونا رو تکرار میکرد. دیگه خسته شده بودم. الان از حرفای شوهرم که عین اونا حرف میزنه. بازم دعوا داریم باز سر خانوادش. چکار کنم ب ارامش برسیم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو مگه منو دوست نداری؟ تا بگه اینم سواله؟  بهش بگو پس اگه واقعا منو دوست داری باید ثابت میکردی،  مثلا میگفتی که هر کی منو میخواد باید زنم رو هم بخواد و احترام بزاره بهش، پس منو دوست نداری،  حرف زدن اسونه ولی  عمل کردن مهمه 😏

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

بنظرم اول از همه ب مادرش نگيد ننش!!

بنظرم با ارامش و ادب اروم اروم دل شوهرتون رو سرد كتيد

اينهمه دعوا كرديد و نتيجه نگرفتيد ي مدت احترام بذاريد،

وقتي ميريد در خونشون و نميريد داخل و حتمن شوهرتون با بچه رفته و گفته شما تو ماشين هستيد،خوو داريد ب 

دشمني دامن ميزنيد عزيزم

با پنبه سر ببريد بنظرم

حداقل اگه اونا بازم بد بمونن شوهرتون ميبينه شما جز احترام و خوبي كاري نميكنيد

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

نرو بچه رو هم نزار ببره با فامیلاتم رفت و امد کن 

به کسی ربطی نداره کی میاد پیشت 

محل اصلا به شوهرت نده بره بیاد ... تو یه حالت نیمه قهر و طلبکار داشته باش و در ارامش کار خودتو بکن

بنظرم اول از همه ب مادرش نگيد ننش!! بنظرم با ارامش و ادب اروم اروم دل شوهرتون رو سرد كتيد اي ...

عزیزم دو سال فقط احترام بود هر چی گفتن هیچی نگفتم ب شوهرم غر زدم وب اونا هیچی . تاپیکامو بخون‌ . اونا نمک نشناسن. قابل احترام نیستن. هر احترامی رو ب خوبی خودشون نسبت میدن. 

بهش بگو مگه منو دوست نداری؟ تا بگه اینم سواله؟  بهش بگو پس اگه واقعا منو دوست داری باید ثابت می ...

هزار بار گفتم. میگه هر طور راحتی فک کن. میم چرا هیچی نمیگفتی بهشون میگف چکار نم بزنمش. خ ازشون میترسه. 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز