2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الیسا 

السا 

ملیسا 

نیلسا 

آیلین 

آیسان 

کیانا

کیمیا 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
جانان دايانا بيسان سانلي چيدا دلسا دُرّين تسنيم نيروانا راما مايا وانيا مهرسانا رُكسان ...

اینا چیه شاروین؟؟؟ دریس؟؟

تا حالا میگفتن دختره یا پسر

فک کنم تا 10سال دیگه میگن درمورد چی داری حرف میزنی؟؟

نی نی یار جوووووووون خیلی نامردی ، فهمیدی؟؟
خدای من با این اسم ها نسل بعد بیچاره ها نصف عمرشون دنبال عوض کردن اسمشون میگذره

نسل بعد اين اسما عادي شده ولي خدايي اسماي دوره ي ما قشنگتر بود سحر و پريسا و نسترن ونرگس و سپيده خداييش اينا بهتر بود

اینا چیه شاروین؟؟؟ دریس؟؟ تا حالا میگفتن دختره یا پسر فک کنم تا 10سال دیگه میگن درمورد چی داری حرف ...

عزيزم شاروين نه شارمين ! 

دُريس هم اسم نسبتا قديميه و كاملا معني دار هست فقط موضوع اينه كه چون هر چند سال يه بار يه سري اسما بيشتر استفاده ميشن ،هنوز گوش بعضي ها عادت نكرده به شنيدن اينا 

انتخاب اسم يه كار و انتخاب كاملا شخصيه  

بعضي ها دوس دارن اسماي خاص و كمياب تر بذارن روي فرزندشون و بعضي ها ترجيح ميدن اسم هاي شناخته شده و هميشگي بذارن 

اينكه از يه اسم خوشمون بياد يا نه به عوامل زيادي ربط داره مثلا اينكه سطح و حيطه ي تحصيل شما چي باشه ،چه كتاب هايي خونده باشي ،كجا زندگي كرده باشي ،چه زبان هايي بلد باشي و حتي اينكه اسم خودت و اعضاي خونوادت چه جوري باشه .مثلا من مامان بابام يه اسم خيلي جديد واسه ي دوره ي خودم گذاشتن واسم كه حتي هنوزم اسم بچه هاي كوچيكه ،به همين دليل منم اسم بچه هامو خيلي جديد گذاشتم ،طبيعتا دوست نداشتم اسماي پر تكرار و قديمي تر از خودم بذارم ! اين اسمايي هم كه گفتم اكثرش اسم شخصيت ها و قهرمان هاي كتابايي بود كه خوندم 

بهتر نيست از چيزي كه نميشناسيم و واسمون جديده متنفر نشيم ؟!

عزيزم شاروين نه شارمين !  دُريس هم اسم نسبتا قديميه و كاملا معني دار هست فقط موضوع اينه كه چون ...

""اينكه از يه اسم خوشمون بياد يا نه به عوامل زيادي ربط داره مثلا اينكه سطح و حيطه ي تحصيل شما چي باشه ،چه كتاب هايي خونده باشي ،كجا زندگي كرده باشي ،چه زبان هايي بلد باشي و حتي اينكه اسم خودت و اعضاي خونوادت چه جوري باشه""

قطعن مطمئنم تو همه چیزایی که شما برا خودتون ملاک قرار دادید با عرض معذرت از شما بالاترم پس بیخودی ماست مالی نکین 

و بهتره برای اینکه خودتون یه روشنفکر جا بدین یه مقداری کتاب های تخیلی رو ول کنید و کتابهای تربیتی در ارتباط با فرزند بخونید همین بپدر مادر هایی مثل شما هستن که دختراشون تو خیابون  لباس های پ و ر ن استار هارو میپوشن و پسراشون ارایش های شیطان پرستی و معتاد و خالکوبی دارن

با شکر

نی نی یار جوووووووون خیلی نامردی ، فهمیدی؟؟