2789

نيلا

نيكا

آلا

ليانا

لنا

سايا

نهال

حنا

سوفي

ديانا

اِلاي

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به زبون شما یعنی چی؟  

وقتی جنس ماده یه حیوونی رو بخوان مشخص کنن میگن مایا دی. یعنی ماده هست.

البته با عرض پوزش فراوان از دوست داران این اسم

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

هر چی شده ی الف اخرش زدن شده اسم😕

میزا صندلیا دیوارا

اکثر مردم گوش میدهندنه برای فهمیدن ٬ بلکه گوش میدهند برای جواب دادن 🙂 خواندن کتاب” بنویس تا اتفاق بیافتد” رو به همه پیشنهاد میکنم😊📚🖋
اسمی کوردی دخترانه کسی بلده؟

فرمیسک 

اسم دوستمه

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟
هر چی شده ی الف اخرش زدن شده اسم😕 میزا صندلیا دیوارا

من نسبت به اون اسما که خیلی کوتاهن و اخرش آ هست این حسو دارم. انگار یکی میخواسته چیزی بگه ناقص مونده😕

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

جانان

دايانا

بيسان

سانلي

چيدا

دلسا

دُرّين

تسنيم

نيروانا

راما

مايا

وانيا