2777
2789

مایا 😍

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مایا 😍

تو زبون ما که ترکی هست معنی جالبی نداره🙊

معنیش چیه؟

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

مستانه

دایانا

پرنسا

😇

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟
تو زبون ما که ترکی هست معنی جالبی نداره🙊 معنیش چیه؟

(تلفظ: māyā) (اوستایی) منش نیک، بخشنده، (در روم باستان) اِلهه ی فراوانی سبزه و بهار در نزد رومیان - در اساطیر یونان مادر هرمس، در اساطیر روم الهه بهار و حاصلخیزی

من عاشقشم 😍😍🌹

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز