2777
2789
عنوان

مردای بچه ننه خوب می شن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 185 پست
مرسی از حرفهای قشنگت تو دعوا آدم اصلا ذهنش کار نمی کته از این حرفها بزنه شوهرم این قدر منو تحقیر کرد ...

عزیزم شوهرت با این کارش سعی کرده شما رو هم بیاره پایین هم سطح خودش کنه. ظاهرا تا حدودی موفق شده. ادمای قد کوتاه سعی می کنن تو سر بقیه بزنن تا قد اونا رو هم کوتاه کنن. 

یادت نره روزی که احساس تحقیر کردی یعنی اون به هدفش رسیده. پس هرکاری کرد اجازه نده طبعت رو کوتاه کنه. همچنان اون بالا رو ابرا بمون و درباره مشکلات خانوادگیش با ترحم هی بگو آخی. 

تو بالا باش و هیچوقت نیا پایین. چون الوده میشی. مهربون و از بالا. از بالا و مهربون. اینو فراموش نکن.

32 سالمه ! اگر مطیع نباشم دعواس 

بد عادتش کردی

فکر کرده درستش اینه

سنگ اول رو هر جور بذاری همونطور دیوارت بالا میره

البته ماهی رو هم هر وقت از اب بگیری گشنه نمیمونی

بفکر راه چاره باش

اونو نمیتونی تغییر بدی 

خودت رو تغییر بده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه قسمتیش درست شدنی نیست. ولی یه قسمتیش رو شما با به غیرت اوردنش می تونی درست کنی. سعی کن خودتو ...

گوش نمی کنه هزار بار گفتم به شدت متوقع و کینه ای هست اگر خواهشی بکنه و نه بشنوه روزگار طرف مقابل رو سیاه می کنه و کاری می کنه طرف از نه گفتنش تا سالها پشیمون بشه 

بد عادتش کردی فکر کرده درستش اینه سنگ اول رو هر جور بذاری همونطور دیوارت بالا میره البته ماهی رو ...

اره دیکه از اول با رفتارام بهش باج دادم خودممم می دونم مقصرم الانم هر تغییری می خوام بکنم راهمو می بنده و جلومو می گیره که تغییر نکنم 

عزیزم شوهرت با این کارش سعی کرده شما رو هم بیاره پایین هم سطح خودش کنه. ظاهرا تا حدودی موفق شده. ادم ...

دقیقن همین بوده همیشه به من گفته تو هیچی نیستی تو هیچی بلد نیستی این قدر اعتماد به نفس منو کم کرده که حد نداره تا جایی که تونسته تو سرم زده و تا خواستم کاری کنم حس گناه بهم داده و منو ترسونده استاد این کاراس در صورتی که من اصلا بلد نیستم 

گوش نمی کنه هزار بار گفتم به شدت متوقع و کینه ای هست اگر خواهشی بکنه و نه بشنوه روزگار طرف مقابل رو ...

بذار خودش با خودش عذاب بکشه و درگیر بشه. درعوض شما آروم باش. سعی کن کمکش کنی اونم به ارامش برسه و به ارامش شما چنگ بزنه. درگیر نشو اصلا. خودت رو اذیت می کنی. بذار براش توی یه جایگاه محترمی اون بالا باشی. وقتی حرص می خوره لبخند بزن و بگو درست میشه. تو از پسش برمیای. از این حرفا. باهاش نجنگ چون بی فایده است.

بذار خودش با خودش عذاب بکشه و درگیر بشه. درعوض شما آروم باش. سعی کن کمکش کنی اونم به ارامش برسه و به ...

متاسفانه جنگیدم و دوست داشتم ازش جدا بشم چون واقعا تصورم همچین آدمی نبود که دنبال پول بابام باشه ! فکر می کردم خیلی مستقله و اون سرکوفت ها منو واقعا ازش متنفر کرده بود 

ولی این قدر خدا دوستت داشته که ازدواج احمقانه نکردی من همه چیزو تحمل کردم تا یه ازدواج احمقانه بکنم ...

ببین منم همه چیز مطابق میلم نیست تو ازدواجم

من هم سر خیلی چیزا با همسرم اختلاف دارم

اما فکر میکنم باید این اختلافات رو حل کنم

بخدا وقتی بعضیا میان اینجا از دلایل قهرشون میگن خندم میگیره که اگه با اینا قهر میکنید من باید کلا تو قهر باشم

خانواده شوهرم خوبن اما اصلا تیپ من و خانوادم نیستن

یسری کاراشون رو درک نمیکنم واقعا

اما سعی میکنم به وقتش در موردش با شوهرم صحبت کنم جوری که حس کنم حداقل اون منو میفهمه چون من که نمیتونم پدر و مادرش رو عوض کنم

مثلا با وجودی که دارن اما از پسراشون انتظار دارن یجاهایی ساپورتشون کنه که این برای من خیلی خیلی عجیبه

همسرم به مادرش عیدی پول میده

تولدش پول میده

اونم نه 100 تومنا حداقل 500 میده 

مادرش عیدی که هیچی تولدش خیلی لطف کنه 100 میده

این بعنوان مثال بود که تو زندگی هم چیزای ناخوشایند هست

یا مثلا خانوادش انتظار دارن شب سال نو حتما اونجا باشیم، شب یلدا اونجا باشیم، شب چهارشنبه سوری اونجا باشیم اوایل من با همسرم سر همین مسائل خیل اختلاف داشتیم که خب مادر منم مادره اگه زور نمیکنه که باید حتما اینجا باشید معنیش اینه برای مامان من مهم نیست مناسبت ها کنارشون باشیم اما برای مادر شما مهمه؟؟ بلخره به یه راه حل نسبی رسیدیم اما بازم نه 100% راضی کننده

اما به هر حال همونطور که اون کامل مطابق میل من نیست منم کامل مطابق میلش نیستم خلاصه باید راهشو پیدا کرد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یا حتی اگه با کسی سر این چیزا درگیر شد بگو پاشو خودتو جمع کن. تو انقدر ضعیف و وابسته نبودی. خجالت بکش مرد گنده. تو کسی هستی که باید یه عمر من و بچت بهش تکیه کنیم. اون وقت نشستی غصه همچین مساله مسخره ای می خوری؟ 

نذار تحقیرت کنه. به جای اینکه اون تو رو بکشه پایین تو اونو بکش بالا. اگه تونست باهات بیاد. اگه نتونست ازت عقب بمونه. اون یه عمر تو رو تحقیر کرده چون می ترسیده جلو بزنی. ولی تو کار خودت رو بکن. برو جلو بذار اون باشه که تلاش میکنه به تو برسه. 

چیزی توی خونه شکست نگو ای وای دویست هزار تومن پولش بود. 

بگو فدای سرت. ما نشکنیم که کارخونه ها ورشکست میشن. 

دور خودت هاله اعتماد به نفس و تقدس و بزرگ منشی درست کن که تلاش کنه برای داشتن و نزدیک شدن بهش. 

عزیزم اینا شعار نیست. تجربه زندگی منه. خودت رو اول درست کن بعد زندگی با تو درست میشه. اگرم نشد می تونی راحت نادیده اش بگیری. 

ببین منم همه چیز مطابق میلم نیست تو ازدواجم من هم سر خیلی چیزا با همسرم اختلاف دارم اما فکر میکنم ...

من که کلا انگار خانواده ندارم از اول هم همینطوری بود یعنی اختلاف هم نداشتیم ولی شوهرم نمی یومد هیچ جا و من همیشه تنها بودم همهحق ها با خانواده خودش بود و من خیلی مطیع بودم باورشون نمی شد که من می تونم قوی باشم و می تونم برم همش می گه پرت می کنن و فک می کنه من یه موجود خالی از تفکر هستم که دیگران منو پر می کنن 

هیچ وقت باور نداره حرفی که از دهنم خارج می شه حرف خودم باشه و همیشه می گه پرت کردن 

متاسفانه این قدر درد آوره تفکرات این آدم که حد نداره ما هم مساله پولی داریم با این تفاوت کهمن اصلا نمی دونم چه قدر به مادرش می ده ! مطمئنم این قدر پول می ده که مادرش دورش می چرخه چون مادرش خیلی خیلی پول پرسته

یا حتی اگه با کسی سر این چیزا درگیر شد بگو پاشو خودتو جمع کن. تو انقدر ضعیف و وابسته نبودی. خجالت بک ...

وای به روزی که چیز بشکنه یا خراب بشه ساعت ها تحقیرم می کنه ساعت ها می گه تو درست بشو نیستی ! 

من فقط با بی محلی تونستم آروم بشم 

حرفت خیلی خیلی درسته واقعا عالی گفتی 

من باید بزرگ منشی کنم 

ولی امیدوارم بفهمه 

منو می دید می گفت از تو و خانوادت متنفرم شما به درد من نمی خوردید دائم میگفت خودتو تو آییینه دیدی چی ...

اینا همش علایم کمبود ایشون و احساس تحقیریه که نسبت به شما داشته. ولی متاسفانه اجازه دادی روحت رو ازت بگیره. ازش پس بگیر و بشو همون ادمی که خودت دوست داری. 

لباس خوشگل بپوش و برو جلوی اینه خودت رو ورانداز کن. جلوی روش برای خودت تو اینه بوس بفرست. 

وای به روزی که چیز بشکنه یا خراب بشه ساعت ها تحقیرم می کنه ساعت ها می گه تو درست بشو نیستی !  ...

نفهمه هم ازش می گذری. نترس. وقتی ازش عبور کردی اونوقت اونه که می افته دنبالت. شک نکن.