2777
2789
عنوان

مردای بچه ننه خوب می شن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 185 پست
من می رم خونشون اگر کار نکنم برام حرف در میارن 

دقیقن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
درست میگی  من زندگیم خیلی بالا پایین شد خیلی بلا سرم اومد خیلی جاها دلم بدجور شکست دوبار تصا ...

ناشکری را سریع پَر بده

خوبه که از بالاپایینای زندگیت درس گرفتی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همش علایم کمبود ایشون و احساس تحقیریه که نسبت به شما داشته. ولی متاسفانه اجازه دادی روحت رو ازت ...

وای به روزی که جلوش لباس خوب بپوشم قطعا دعوا داریم هم جلوی خودش هم جلوی خانوادش باید لباس های کهنه بپوشم چون چشم ندارن ببین من خوشتیپ بگردم 

وای به روزی که جلوش لباس خوب بپوشم قطعا دعوا داریم هم جلوی خودش هم جلوی خانوادش باید لباس های کهنه ب ...

اخلاقی که سال ها طول کشیده تا به دست بیاد یه شبه از بین نمی ره عزیزم.

اگه نمی تونی خودت رو و شان خودت رو حفظ کنی ازش جدا شو. اگرم می تونی سعی کن برای زندگیت. به هر حال نذار به تحقیر کردنت ادامه بده.

چون بعدا بچه ات ازت شاکی می شه.

اخلاقی که سال ها طول کشیده تا به دست بیاد یه شبه از بین نمی ره عزیزم. اگه نمی تونی خودت رو و شان خو ...

دقیقن درسته پدر شوهرمم همین اخلاقو داره جلوی همه زنشو تحقیر می کنه البته الان دیگه نه ولی در کل به شدت مرد سالار هستن و زن رو می کوبن 

ناشکری را سریع پَر بده خوبه که از بالاپایینای زندگیت درس گرفتی

سعیم رو میکنم

مرسی  

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.