اگه منظورت از دوران خواستگاری نامزدی ه که خب باید خیلی دقت کنی بعضی وقتا ممکنه شرایطش پیش بیاد تو شرایط باید ببینی
البته یه چیزو بگم، تقریبا تمام مردا، تاکید میکنم تقریبا همشون! به ماماناشون خیلی علاقه دارن، پدر خودم باوجودی که خیلی چیزای مامانشو قبول نداشت و کلا ادم وابسته ای نیست و از وابسته شدن بشدت بیزاره اما نمیدونید چقد به مادربزرگم علاقه مند خیلی خیلی، همسر خودم هم همینطره گرچه ادمیه که خیلی احساساتشو نشون نمیده!
اما علاقه با اینکه اجازه دخالت تو زندگی رو بدن خیلی فرق میکنه
مثلا قبل از خواستگاری ما یه داستانی پیش اومد که مامان همسرم بهش برخورد (مقصر اصلی خودشون بودن البته!) بعد به همسرم گفت ما نمیایم خواستگاری مگر اینکه مامان باباش زنگ بزنن دعوتمون کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همسر منم که میدونست هرگز این اتفاق نمی افته به مامانش گفته بود دوست دارم شما در این راه منو همراهی کنید اما اگر نیاید هم من خودم تنهایی میرم خواستگاریش شما نمیتونید روی انتخاب من تاثیر بگذارید
و این وسط یه کارایی کرد همسرم که من خبر ندارم اما با روی باز زنگ زدن و اومدن خواستگاری!
این شکلی میشه فهمید تا حدی!
اما کلا بنظرم درست نیست مثه بعضی ها که دوست دارن پسر رو از خانوادش بکنن و بیارن سمت خودشون عمل کرد به هر حال ادم باید خودشو بذاره جای طرف، شما دوست داری همش خونه مادرشوهرت باشی و اصلا مادر خودت رو نبینی؟ قطعا همسرتم دوست نخواهد داشت دائم خونه مادر شما باشه و مادر خودش رو نبینه!