2777
2789
عنوان

مردای بچه ننه خوب می شن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 185 پست

به نظر من ادم وقتی پول نداشته باشه نمیتونه واطه کسز خرج کنه . برو چیزایی که لازم داری بخر که چیزی براش نمونه این ماه تا دیگه چیزی نداشته باشه کم کم خانواده شوهرت هم میبینن چیزی بهشون نمیماسه ولمیکنن . جاری منم مث مشکل شمارو داره اینکارو میکنه ولی بازم یه دعوایی بشه فوری زنگ میزنه مامانش بعد ۸ سال زندگی درس نشده بهش محبت کن سیرابش کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من ادم وقتی پول نداشته باشه نمیتونه واطه کسز خرج کنه . برو چیزایی که لازم داری بخر که چیزی بر ...

محبت میکنم گوش نمی ده می خواستم خونه بخرم که قسط داشته باشیم خانوادش نذاشتن خودشم نمی خواست بره زیر بار قسط 

شوهر منم خیلی خاله زنکه چون عین دخترا بزرگ شده مادرش دخترونه بزرگش کرده نه مردونه 

دقیقا عین شوهر من ، شوهر من خوبه ها وقتی مامانشو میبینه دیگه غذا خوردنش هم یادش میره همش خودشو لوس می کنه اونا هم فکر می کنن که این شوهرم بیچاره هیچی حالیش نیس و میان توی زندگیم دخالت می کنن 

من اصلا اینطوری نیستم ولی شوهر من وقتی با من هست و کاری میکنه جایی می ره چیزی می خوره همش تو فکر اون ...

میدونی اگه گفت بگو ایشاله این سری اونارم میاریم بعد یک بار خرج گذاشتی رو دستش تپل خودش کوتاه میاد مثلا پیتزا گرفتی واسه هر کدوم گرون بگیر نوشابه بگیر 

زن تک پسرها نشید. بدجور ب مامانشون و مامانشون ب اونا وابسته ان. داداش من تک پسره. دارم میبینم چجووووور وابسته س ب مامانم. ینی بیچاره زن داداش اینده م. مامانم داداشمو از من بیشتر دوس داره.  اینا کلا چسبنده ب هم باقی میمونن.

اما همسر من پنج تا داداش هستن. محبت داره ب خانوادش اما نه وابسته س نه چیزی. ک هی بخواد ننم ننم کنه.

بچه ننه نیست. برعکس داداشم

نه مرگ کسی رونخواه چون خدای نکرده به خودت برمی گرده 

دیگه خستم جز این چی بگم ب هر راهی بگی متصل شدم پدر مادر شم مقصرن من الان سه سال هر شب خونه مادر شوهرمم دوساعت خدا خیرشون نده ی روزم نرم میزنگن جای من نیستی بدونی چ تاثیرای بدی تو زندگیم داره 

دخترم نفسمه ....
میدونی اگه گفت بگو ایشاله این سری اونارم میاریم بعد یک بار خرج گذاشتی رو دستش تپل خودش کوتاه میاد مث ...

خودشون خودشون رو مهمون می کنن واسه تولد شوهرم خودشون رو از قبل یه رستوران گرون دعوت کردن 

محبت میکنم گوش نمی ده می خواستم خونه بخرم که قسط داشته باشیم خانوادش نذاشتن خودشم نمی خواست بره زیر ...

نرمش کن بگو نگاه مردم همه قسط دارن اگه قسط نباشه که هیشکی پیشرفت نمیکنه. بگو مامان و باباهامون جمع ببند ها بگو فکرشون فرق داره تا دورانمون فرق داره

زن تک پسرها نشید. بدجور ب مامانشون و مامانشون ب اونا وابسته ان. داداش من تک پسره. دارم میبینم چجوووو ...

واقعا نمی دونم چرا چسبنده می شن ! برای منم سواله بعد چرا این چسبنده ها زن می گیرن اینا عشق اول و آخرشون مادرشونه فقط برای نیاز جنسی زن می گیرن رفع که شد می پرن تو بغل مامانشون دوباره

به نظر من ادم وقتی پول نداشته باشه نمیتونه واطه کسز خرج کنه . برو چیزایی که لازم داری بخر که چیزی بر ...

شوهر منم همینطوره بعد از پنج سال اگه دعوامون بشه نه تنها به مادرش زنک می زنه به خواهرش هم زنک می زنه بهمه خبر میده ، ابرومون رو می بره ولی یه چیزی رو فهمیدم ، باید بهش محبت کنم که نره به سمت محبت های دیگع ، بعد بهش دارم می قبولونم که مسائل زندگی هر شخصی به همون خونه شخص مربوط میشه ، مسائل خونه ما به ما خونه بابای من به بابای من خونه بابای خودش به اونا ، دارم روش کار می کنم که نتیجه بده 

نرمش کن بگو نگاه مردم همه قسط دارن اگه قسط نباشه که هیشکی پیشرفت نمیکنه. بگو مامان و باباهامون جمع ب ...

زیر بار نمی ره یه دعوای بد در حد طلاق کردیم نشد مادرش نمی ذاره ما جدا بشیم و برای خودمون خونه ای داشته باشیم