2777
2789
عنوان

مردای بچه ننه خوب می شن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 185 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا مستقیم واکنش نشون نده

هروقت میخواد بره اون طرف یه برنامه بچین مشغول شه نتونه بره

ولی به زبون و به ظاهر نشون بده دوسشون داری و تو هم الکی توجه کن بهشون

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
بخدا من آرزوم یکم از بابا مامانش حرف گوش بده . اصلا هیچکسو قبول نداره حرف منم قبول نداره فقط من من م ...

حتما گوش می ده شما نمی بینی همچین پرش می کنن نمی فهمی البته شاید آدمهای خوبین پر نمی کنن بر علیه شما 

اصلا مستقیم واکنش نشون نده هروقت میخواد بره اون طرف یه برنامه بچین مشغول شه نتونه بره ولی به زبون ...

منو می فرسته خونه بابام خودش می شینه با اینا پیتزا می خوره و عشق و حال میکنه منم که کشک 

چطوری ؟ دائم چسبیده بهشون 

نه اینکه کاری کنی ازشون بریده بشه منظورمو اشتباه برداشت نکن چون اونا هم خانوادشن و حق دارن اما میتونی با اخلاق و رفتارت طوری جذبش کنی که شمارو اولویت قرار بده

نه اینکه کاری کنی ازشون بریده بشه منظورمو اشتباه برداشت نکن چون اونا هم خانوادشن و حق دارن اما میتون ...

یه مدت می ره بهشون خیلی می چسبه من همه جوری همه کاری کردم خسته شدم دیگه

منو می فرسته خونه بابام خودش می شینه با اینا پیتزا می خوره و عشق و حال میکنه منم که کشک 

خوبه ترو میفرسته خونه بابات

شوهر و برادرشوهرمن من بچه ننه ایه که من و جاریمم باید درخدمت ننش باشیم

من خداروشکر خدانجاتم داد

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
بخدا من آرزوم یکم از بابا مامانش حرف گوش بده . اصلا هیچکسو قبول نداره حرف منم قبول نداره فقط من من م ...

خوش به حالت دا.خونه ما خونه مادرشوهرسالاری پدرشوهر سالاری

دعام کنیدمامان شم 😚😚😚