ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام دختر من ...فونداسیون کاشت ...ماه بعد روکش دندون ۵ میلیون برای یه نیش ...چون بعد ارتودنسی متوجه شدیم بعلت کوچک بودن فک نیشش درنیومده ... باباش می گه ...به اندازه یه پراید دست دو برات یه دندون ۱۸ میلیمتری کاشتم ...البته به شوخی
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
دوستان من 21سالمه سر بارداریم دوتا از دندونام بکل داغون شدن و کار فقد ب ایمپلنت رسیده خیلی ناراحتم از فک بالام از هر طرف دندون پنجمم نمیتونم غذا رو هم خوب بجووم
سلام دختر من ...فونداسیون کاشت ...ماه بعد روکش دندون ۵ میلیون برای یه نیش ...چون بعد ارتودنسی متوجه ...
اصلا سخت نیست ...دخترم که خیلی تا بحال راضی بود ..اگه خوب مسواک بزنی که آبسه نکنه دز تمام مراحل و دکترت خوب باشه هیچ مشکلی پیش نمی آد
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))