2777
2789

یه نگاهی به همه تاپیک هات انداختم.عزیزم معلومه خیلی درگیر این موضوعی.من هم قد تو هستم ولی وزنم 50 هست ولی با تمام وجوووود درکت میکنم.استرست نگرانیت کلافگیت و استیصالت.چه قدر متاسفانه فرهنگ ما اسیب رسان هست.چاقی به اندازه کافی فرد رو اذیت میکنه کاش بدونیم هر جمله نسنجیده ما مثل پتکی خرد میکنه فرد رو.متاسفانه اینجا زن چاق حق نداره عشق بگیره.اگه شوهرش هیکل متناسبی داشته باشه که واویلا.همه خودشونو موظف میدونن مدام یاد اوری کنن موضوع رو.فردی که اضافه وزن داره خودش بهتر از همه هر لحظه و ثانیه میدونه همه مشکلات رو.هم مشکلات روحی هم سلامت رو.توی پیج زنان علیه زنلن چندین تا پست راجع به این موضوع بود.تو اول ازهمه باید روحیه اتو به دست بیاری بعد قدم به قدم جلو بری

دوست عزبز شما ک عقدین پس فعلا مال خودته یه مدت پیگیرش نشو زنگ نزن پیام نده. برو دنبال ورزش و کم کردن وزنت و تنقلات نخور و غذات رو هم یواش یواش کم کن و یه دکتر برو ک قرص چربی سوز و کاهش اشتها بده ک اشتهات کم شه. توی چندماه تغییر میکنی انقد تلاش کن تا چشمش برات دربیاد.

و خدا هست ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم کمکت کنم لاغرشی چند کیلویی!؟ از نامزدت فرصت بگیر

میشه منو کمک کنی راغر شم؟😣😣

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
میشه منو کمک کنی راغر شم؟😣😣

باشه یه حلقه بخر بعد برا اولین بار یه رژیم نتی هست اسمشو یادم رفته اولین روز میو س کلا دومین روز سبزیجات و روز های بعد.... تا ۷ روزه اونو بگیر حلقه خیلی خوبه کمرتو باریک میکنه و شکمتو جمعو جور میکنه دومین رژیم رژیم کانادایی سومین رژیم  حذف کربوهیدارت ببین بیشتر نتیجه حلق زدن واقعا تاثیرشو دیدما

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
تقریبا تا یک ماه قبل ۱۸سالگی همونجا بودم ولی بدش با ی خانمه اشنا شدم رفتم واسه اون کار میکنم

ببخشید استارتر یعنی خونواده ای سرپرستستو قبول نکردن؟؟ الان پرورشگاهی؟ پس خرجت با کیه

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
ببخشید استارتر یعنی خونواده ای سرپرستستو قبول نکردن؟؟ الان پرورشگاهی؟ پس خرجت با کیه

عزیزم پرورشگاه وقتی فامیل داشته باشی تا ۱۸سالگی بیشتر نگهت نمیداره....من قبل ۱۸رفتم پیش مادربزرگم چون باهاشون غریبه بودم اصن احساس راحتی نمیکردم اگهی روزنامه دیدم رفتم سرکار پرستار ی خانمی هستم ک همونجام زندگی میکنم

تیکر کاهش وزنمه...  
عزیزم پرورشگاه وقتی فامیل داشته باشی تا ۱۸سالگی بیشتر نگهت نمیداره....من قبل ۱۸رفتم پیش مادربزرگم چو ...

الهی عزیزم.. الان اونجا راحتی؟؟ مشکل مالی نداری؟؟

رفتی سمت مادربزرگ پدریت؟؟ پس پدرمادرت چی

ن نشده ولی من چیزی ندارم دلخوشی نداشتم هیچ وقت  دلم داره میترکه بچه ها از ظهر انقدر گریه کردم ...

استارترعزیز من تاپیکاتو دنبال میکنم چاره کارت توتاپیکه بامدادخماره بیااونجاانقد انگیزه میگیری ک تاچشاتووا کنی میبینی شدی ی دخترمانکن من خودم 8کیلوفقط باکم خوردن کم کردم توهم میتونی پس بیادورهم باشیم بهت انگیزه بدیم

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
الهی عزیزم.. الان اونجا راحتی؟؟ مشکل مالی نداری؟؟ رفتی سمت مادربزرگ پدریت؟؟ پس پدرمادرت چی

بله بهتر از خونه مادربزرگم بود حداقل نونی ک میخوری بی منته😊بله قیمم بودن ولی خب روی خوش ندیدم بیرون راحتر بودم...پدر مادرم فوت شدن 

تیکر کاهش وزنمه...