2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منظور اینه که خانوازاش حرفی بهت زدن ناراحت شدی به شوهرت بگی اون بره بگه چرا همچین حرفی زدی

دقیقا شوهر من همینطوریه😐بارها بهش گفتم نرو انتقاد کن اونم جلوی خودم ! ولی اعتقادش اینه که دلخوری رو همون موقع باید رفع کرد که کینه نشه😂

منظور اینه که خانوازاش حرفی بهت زدن ناراحت شدی به شوهرت بگی اون بره بگه چرا همچین حرفی زدی

خیلی هم خوبه عزیزم چه اشکال داره وقتی کسی شمارو ناراحت میکنه دیگه مهم نیس ک اون طرف هم ناراحت بشه یا نه بذار رک بش بگه. چرا اون تورو ناراحت کرده ولی تو نگران ناراحتیش باشی. البت یه وقتایی هم سیاست بهتره

خیلی هم خوبه عزیزم چه اشکال داره وقتی کسی شمارو ناراحت میکنه دیگه مهم نیس ک اون طرف هم ناراحت بشه یا ...

چند وقت پیش خواهرش منو خونه اش دعوت کرد من رفتم بچه ام شوخی مکرد اونم گرفت کتکش زد که بشینه من خیلی ناراحت شدم  که کتک زد بچه رو من به شوهرم گفتم اونم زنگ زد دعواش کرده بهش بر خورده

شوهر من ابدا اینجوری نیست ای حرص میخوررررم میگم برو بگو زنم ناراحت شده میگه روم نمیشه چی بگم😐

برو خدارو شکر کن گلم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
شوهر من ابدا اینجوری نیست ای حرص میخوررررم میگم برو بگو زنم ناراحت شده میگه روم نمیشه چی بگم😐 برو ...

زیادی خوب نیست شوهر من زیاد رکه خیلی زیاد

دقیقا شوهر من همینطوریه😐بارها بهش گفتم نرو انتقاد کن اونم جلوی خودم ! ولی اعتقادش اینه که دلخوری رو ...

دقیقا پدر منم عقیدش همینه ولی مادرم زنیه ک هیچوقت حرفای طرف بابامو بهش نمیگفت تو اینهمه سال مثلا احترام نگه میداشته

ولی بعد ۴۰سال زندگی ب زبون اومده و چیزایی ک ۲۰ ،۳۰ سال پیش اتفاق افتاده رو تازه داره میگه

خیلی خوبه ک هر دلخوری همون موقع رفع بشه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792