2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این اوضاع گرونی که مردم نون شب ندارن بخورن شما ورداشتی از این چیزا عکس گذاشتی؟ که چی الان بیایم تعریف کنیم ازت؟

الکی مثلا من از اون دغدغه مندای سایتم که تو تاپیکای لباس و غذا ضدحال می زنن😂😎

وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم!                       بخشی از کتابم😎 #دلارام
حتما همینطوره😉

از روش شرمنده سازی استفاده کردی؟😐

باشه حالا که اینطور شد عمرانی ها بهترن 😅

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
تو این اوضاع گرونی که مردم نون شب ندارن بخورن شما ورداشتی از این چیزا عکس گذاشتی؟ که چی الان بیایم ت ...

حالا ما هم هر شب نداریم که ، برگهاشو مادرم داده. بود، زحمت کشیدم ، دلم خواست عکس بزارم، حرف شمام درسته و متین. 

روزيكه از همخونهاي خودم رانده شدم، متولد شدم؛ خداجون منو تو دوستيم ممنونتم.
عزیزمی  من ریاضی خوندم  اما ولی عمران نیستم  ولی عمرانی هارا دوست میدارم:)

😅 من هم ریاضی خونده ها رو دوست دارم 🤠

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خوشبحالتون ..من اصلا بلد نیستم کوبیده درست کنم  ..رو اتیش وا میره

من اونروز درست کردم نخ بسته بودم دورش

شوهرم ندیده بعد پختن تند تند باز کردم

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد
راست میگی     خوشحالم بلاخره یکی منو دوست هرکی بهم میرسه میگه رشته ازاین مزخرفتر نبود بخ ...

ارشد صنایع انقد راحت قبول میشی

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد