2777
2789
ای جان

وای استاتر  دلم ضعفید برا دلمه  به بهه به به😍😍😍

من مُردم    

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای استاتر  دلم ضعفید برا دلمه  به بهه به به😍😍😍 من مُردم      

ای وای عزیزم معذرت ، بخدا. از تو اینترنت سرچ کردم دلمه لبنانی ، اولین بار. بود درست کردم

روزيكه از همخونهاي خودم رانده شدم، متولد شدم؛ خداجون منو تو دوستيم ممنونتم.

دستورشو بگو دیگه

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
سیگاری های قبل من سوتفاهم بودن😂

به این می گن سیگاری و مجلسی ، من الان باید برم بوق بزنم

ای وای عزیزم معذرت ، بخدا. از تو اینترنت سرچ کردم دلمه لبنانی ، اولین بار. بود درست کردم

نه گلم نوش جانتون عزیزم😄😄منم  چن روزه  میگم درست کنم  وقت نمیکنم  الان دیدم درست کردی  مصمم شدم😁😁

عالیه👏👏

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

استاتر نوش جونت.منم با اجازه عکس دلمه هامو گداشتم البته مثل شما بلد نیستم بپیچم ساده پیچیدم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دستورشو بگو دیگه

پیازداغ و سیرداغ بعد سبزی دلمه تفت دادم با هم با سس بالزامیک بعد برنج نیم پز اضافه کردم ، برگها رو ۱۳ دقیقه جوشوندم ترشی و. تلخی شون رفت، بعد مواد رو حالت استوانه ای از پایین برگ گذاشتم و رول کردم، موقع دم انداختن هم روغن زیتون و. شکر و اب زدم، عالی شد

خیلی هم عالی ، خوشحالمون کردی، انشالله با دل. شاد

قربونت عزیزم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

مواد داخل دلمه هات چیه؟؟؟اسمشون رو بگو.

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
مواد داخل دلمه هات چیه؟؟؟اسمشون رو بگو.

تو پست بالا کامل نوشتم

سبزی دلمه 

پیازداغ

سیرداغ

سس بالزامیک

برنج نیم پز

موقع دم انداختن هم روغن زیتون و شکر و اب 

کلا من ظاهر دلمه خیلی برام مهم هست توی این فیلمهای اشپزی ترک که سیگاذی پیچها رو می دیدم خیلی دلم می خواست ، بنظرم موفق شدم ولی 

باز هم تمربن کنم بهتر می شه