2777
2789
عنوان

استرس دارم

649 بازدید | 50 پست

سلام 

من قبلا خواننده ی این سایت بودم دردل های بقیه رو میخوندم امروز تصمیم گرفتم سر مسئله ای که پیش اومده باهاتون مشورت کنم 

من ۲۱ سالمه  ۸ تیر نامزد کردم اسم نامزدم علیرضا است 

دوسش دارم ولی پر از تردیدم ! این فیلم رگ خواب و ملی و رو هم دیروز و امروز دیدم دیگه شدیدا استرس دارم  

رابطم با مادرش بد نیست ولی خب از اون خانواده هایین که خودتو بکشی هم باز به چشم عروس بهت نگاه میکنن (اینو جاریم گفت ) نمیدونم میترسم 

اینم بگم ازدواجم تقریبا سنتی بوده یعنی من ی کتابخونه ای میرفتم عیرضا هم وونجا میومد (سالن مطالعه زنونه و مردونه جدا بود ) اما خوب برخورد داشتیم ی روز اومد که شروع آشنایی من گفتم من اهل دوستی نیستم  و سریع برگشتم یکی دوبار هم که من منتظر آژانس بودم میومد میگفت میخواد من برسونمتون   که من تشکر کردم  بعدا خواهرشو فرستاد اون وومد شماره ی خونمون رو گرفت  یعنی ازدواجم تقریبا سنتی بود 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عاديه بابا استرس نداشته باش  تمركزتو بزار رو شناخت همسرت و خانوادش برا اينكه ارتباط خوبي باهاش ...

دارم سعی میکنم دقیقا ولی میترسم 

مخصوصا اینکه خب وضع مالیش خوبه به نسبت و خوش قیافه هم هست یه کمم شیطونه! میتریم

اصلا فیلم‌ملی منطقی نبود عزیزم اصلا استرس نداشته باش...و از همین اول سعی کن کاملا درست با خانواده همسرت و همسرت رفتار کنی که مثل نود در صد مابعد سه چارسال تازه سرت نخوره به سنگ...بسیااااار بامحبت و مهربان و با احترام با پدر و مادر همسرت رفتار کن ...ولی اصلا صمیمی نشو..اصلا...با جاریتم قاطی نشو دخور خوبی نیست اصلا که هنوز نیومده برگشته بهت این حرف رو میزنه..اکثرا جاری ها میخوان آدمو خراب کنن..

رفتارت باشوهرتم سنجیده باشه..و حتما کتاب زن کامل رو بخون تا بفهمی با مرد باید چه رفتاری داشت...

اصلا فیلم‌ملی منطقی نبود عزیزم اصلا استرس نداشته باش...و از همین اول سعی کن کاملا درست با خانواده هم ...

مرسی از راهنماییت 

نه من روز خواستگاری که صحبت کردیم گفتم برام خیلی مهمه که خانواده ات به این ازدواج رضایت قلبی داشته باشن 

تا الانم رفتار بدی ندیدم که  مثلا مادرش از من بدش بیاد

دارم سعی میکنم دقیقا ولی میترسم  مخصوصا اینکه خب وضع مالیش خوبه به نسبت و خوش قیافه هم هست یه ...

مهم ترین چیز اینه که یک زن خودشو دوست داشته باشه و اعتماد به نفس کافی رو داشته باشه...و تو قلبت مطمئن باشی که بسیار مناسبشی و بهتر از تورو اصلا نمیتونسته پیدا کنه...وقتی به خودت این اطمینان رو داته باشی اونم حس میکنه...اکثرا زنهایی که به خودشون مطمئن نیستن و اعتماد به نفس ندارن همش ترس از دست دادن شوهرشونو دارن شوهره هم میفهمه و حس میکنه واقعا دختره یه چیزی کم داره و میتونست بهتر از این گیرش بیاد...

دارم سعی میکنم دقیقا ولی میترسم  مخصوصا اینکه خب وضع مالیش خوبه به نسبت و خوش قیافه هم هست یه ...

مردي كه بخواد بد باشه بي پولم باشه بيريختم باسه باز بده اصلا فكر اين چيزا رو نكن 

به خودت حسابيييي برس ي جور كه اون بترسه تو بري 

اعتماد بنفستو ببر بالا 

اگر شرايطشو داري ي مشاوره هم بريد و خودت به مشاور حساسيت هاتو يواشكي بگو