2777
2789
عنوان

خواهر شوهر ها یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 36 پست
خب اینکه بده میان مادر و فرزندی بهم میزنی

خو نگه جلوی من بد بچه شو

بعدم مادرشوهرم اینجوره که الان روتو بکنی اونور با چشم وابرو به همسایه شونم شده بدتو میگه

من به بقیه کاری ندارم اما به شوهرم میگم

اصلا بنده خدا کاری نداره بهش خودش از کاه کوه میسازه

به نظر تو که خواهر شوهری کاهه . از دید عروس فرق داره . حتی اگر از روی دلسوزی حرفی بزنی بد حساب میکنه و ناراحت میشه. تقریبا همه همینطورن.

مثلا مادر میتونه به دخترش خیلی تجربیاتش را بگه اما اگر یک ذره به عروس بگه اون فکر میکنه که مادرشوهر اونو نادان و جاهل فرض کرده و ناراحت میشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نمونه از کاراشو میگی

خیلی هس مثلا مامانم یه گلگی از عروسمون بخاطر رفتار مادرش کاملا با ادب و محترمانه کرد رفته بود با چه آب و تاب و گریه و  زاری به داداشم گفته بود که داداشم ميخواست هممون رو بکشه در صورتی که میتونست بره به مامانش بگه سو تفاهمی اگه بود از بین بره بعد هم  وقتی داداشم میاد میگه زنم به من چیزی نمیگه من خودم میفهمم یه مثلا چون مامانم با داداشم قهره تو ماشین اونا نمیشینه دوباره رفته بهش گفته مامانت با تو مشکل داره چرا سر من خالی میکنه یکی نیس بهش بگه تو خودت مشکلی

به نظر تو که خواهر شوهری کاهه . از دید عروس فرق داره . حتی اگر از روی دلسوزی حرفی بزنی بد حساب میکنه ...

چی بگم والاه داداشم خیلی حساس شده زنش هم ميدونه حالا این دوتا باهم قهرن ولی باز دست بردار نیس به جای اینکه یه کاری کنه اشتیشون بده بدتر میکنه

ما که صحبتای زن داداش شما را نشنیدیم معذرت میخام رفتار مادر شما رو هم که ندیدیم پس چجوری قضاوت کنیم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76