2777
2789
عنوان

خواهر شوهر ها یه لحظه بیاین

407 بازدید | 36 پست

سلام مامانم و داداشم سر خبرچینی های زنش دوماه هس باهم قهرن چیکار کنم زن داداشم از این کاراش دست برداره انگار بدش نمیاد اینا با هم بد شن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشت وقتی خانمشو ترجیح داده میخوای چکار کنید.؟هیچی بی اهمیت باشین...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مقصر داداشته ب نظرم خانواده هايي ك مشكل مادرشوهر خواهرشوهر دارن مشل از مردست ك نميتونه اينارو باهم مچ كنه ب نظرم با برادرت صحبت كن اشتيشون بده 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

تو حرفی نزن ولی مامانتو بگو به مامان دختره بگه بچش ازین کارا دست برداره

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

خوب مامانت چرا سوژه دستش ميده؟

مادر شوهر من مياد پيش من بد از شوهرم ميگه بعد من ميرم ميگم به شوهرم با من دعوا ميكنه

خوب تو كه ميدوني من ميگم،چرا ميايي غر پسرتو سر من ميزني؟مادر شوهر من كه سياستشه مثلا ميخواد هم حرفشو زده باشه هم منو خراب كرده باشه

منم زنداداشم کاری کرد .داداشم از ما دور بشه ولی ما حمایت کردیم .شما هم خودتو درگیر نکن چون من یبار درگیر شدم .آدم بده قصه شدم

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄