2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا انقد باسلیقه هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 29790 بازدید | 104 پست

تو تنها فزند خونه بودی؟؟؟

درباره خودتم بگم که همه چی به عادت بستگی داره و رفتار ما برگرفته از عاداتمونه 

مادرت عادت کرد به تنبلی و بیخیالیو کثیفی 

شما عادت بده خودتو به تمیزی و شیک بودنو تمیز بودنو مرتب بودن 

چطوری؟هر پقت خواستی بیرون بری خودتو مجبور کن یه کرم بزنی و یه خط چشم بکشی 

تو خونه همون موقع مه لباسا رو میشوری و میخوای جمعشون کنی همونجا تاکن بعد هر کدومو سرجاش بزار 

اینو من بگم. منم اوایل ازدواجم اصلا حال نداشتم همیشه کمدم یا کشوم مرتب باشه 

یعنی بهم ریخته نبود و لی بعضی وقتها میگفتم حسش میست تا کنم و مچپوندم ولی بعدش به خودم میگفتم و نهیب میزدم که تو کارت اشتباهه و باید به خودت احترام بزاری شاید کسی کمد تو رو نبینه ولی خودت که نیبینی و اینطپری لباسو برمیداشتمو تا میکردم

هر بار میخوام الانم لباسا رو بزارم سر جاشون میگم به خودت احترام بزار به بچت اخثحترام بزار به شپهرت احترام بزار و همه چیو مرتب کن انقدر عادت کردم که اصلا ندیده شوهرم کمدش نامرتب باشه با لباساش تا نباشه

یا درباره خونه هم همینطور 

خدايا آن ده ,كه آن به

اما خواهشا همه وقتت رو تو آشپزخونه و تمیزکاری هدر نده  به اندازه کار کن  به خودت و روحیه ...

نه زیاد وقت صرف نمیکنم. ولی خوب میخوام بهترین باشم 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم انقدر وضعیتت تو خونه مادری بد بوده و از کثیفی و شلوغی اذیت شدی، الان دچار وسواس هستی

به خصوص وسواس فکری

همین که میگی میخام همه چی پرفکت باشه و حتی رو نامرتبی یه کمد هم حساسی یعنی از اون ور بوم افتادی

خونه زندگی گاهی کمدها به هم میریره خب

تا کثیف نشه که تمیز نمیشه

همین که حساسی که مثل مادرت نباشی یعنی خوبی... فقط اعتماد به نفس، باور به خود و ... نداری

همه اینارو میدونم. همه چیو بلدم. ولی مثلا آشپزی کردنی یهو میبینم تو آشپزخونه  خیلی ریخت و پاش ک ...

وای منم وقتی غذا می پزم آخر کار انگار آشپزخونه منفجر شده 

شوهرم همیشه می گه چقدر ظرف کثیف می کنی تا یه غذا بپزی 

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
همه اینارو میدونم. همه چیو بلدم. ولی مثلا آشپزی کردنی یهو میبینم تو آشپزخونه  خیلی ریخت و پاش ک ...

منم اوایل اینطوری بودم مامانم گفت هرچی برمیداری ادویه رب واین چیزاروهمونموقع بذارسرجاش،یاموقع ظرف شستن اول ظرفای بزرگوبشور

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)

آخی نازی افرین بر توووووو . عزیزم همین که داری تلاش مبکنی عالیه . درضمن یه روز از صبح مامانتووو از صبح دعوت کن خونت یه کار گر و ببر خونش همه جا رو تمیز کن بعدش هم که میگی پول داره و میده بهت هفته ای دو روز کارگر ببر واسشششش . بعد یه مدت عادت میکنه به تمیزی . 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

عزيزم مامانت دقيقا مثل مادرشوهره منه.

دختراش هم مثله خودشن دقيقا

خواستم بگم همينكه سعي كردي با مادرت فرق داشته باشي خيلي نكته ي خوبيه.

ببين سعي كن هميشه خونت جارو زده باشه و گردوخاك رو وسايلت نباشن.اين ميشه ظاهر خونه.

درضمن سعي كن جوري باشي كه مدام خونه كثيف نشه مثلا موقع آشپزي همون موقع ظرفهايي كه كثيف ميشنو بشوري تا تلنبار نشن و با ملاحظه كار كني كه گازت خ كثيف نشه آشپزخونت خ كثيف نشه.

بعد هرآشپزي گازتو پاك كن.اين ميشه ظاهر خونه.

و اما باطن خونه وسايل داخل كابينت و كمد رو هرهفته مرتب كن وقتي هم وسيله اي از داخلشون درمياري ملاحظه كن كه كل كمد بهم نريزه.

من از نت ايده گرفتم.

لباساي منزل رو داخل كشو گذاشتم.يه كشو مخصوص تاپ و تي شرت هام كه همشون تا شده كناره هم.يه كشو مخصوص شلوارك و شلوار،يه كشو هم مخصوص لباس زير،يه كشو هم مخصوص لباساي مهموني مثل شوميز و ...

اگر كشو كم داري از سبد هايي كه پلاسكوها دارن كمك بگير.سعي كن از بيرون كه مياي هرچيزيو سرجاش بزاري لباساتو اينور اونور پرت نكن.مانتوها و لباسهاي كهنه رو بريز دور.

هرروز سرويس بهداشتيو با آب و فرچه بشور و هرهفته با تميزكننده.

رو و در كابينتهاتو هرروز يه دستمال دونم بكش

یه روز خوب میاد

بله ۳۷

من ۲۴ سالمه. الان چطوریه وضع زندگیت. آدم تمیزی هستی ؟ من همیشه از شوهرم خجالت ممیکشم که هروقت میریم خونه مامانم کثیفه همه جا 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم

من نسبت به مادرم خیلی خیلی بهترم ولی همیشه وقتی شوهرم نیست کلی خونه ریخت و پاش می شه نیم ساعت مونده به این که شوهرم بیاد تند و تند همه جا رو مرتب می کنه 

انگار نه خانی امده نه خانی رفته 

همیشه فکر می کنم یه رگه از خصوصیاتش در من وجود داره و هر بار خودشو یه جور نشون می ده

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
وای منم وقتی غذا می پزم آخر کار انگار آشپزخونه منفجر شده  شوهرم همیشه می گه چقدر ظرف کثیف می ک ...

خب طبیعیه بعدش مرتب مبکنی همه همینطورن 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم