2789
عنوان

سینال -اف

| مشاهده متن کامل بحث + 11241 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بالاخره آمپولا رو استفاده کردی؟ مشکلی برات پیش نیومد؟ بسلامتی باردار شدی؟

نه عزیزم من‌چون سقط داشتم ۲بار برای آزمایش ژنتیک هم نوشت که یکماهی طول کشید تا جوابش بیاد

بعدم گفت رحمت سپتوم داره باید درمان کنی بعد

۲۲۰ دونه ایی چه قدر گرون من پارسال ازاد فکرکنم دونه ایی ۵۰ یا ۶۰ تومن خریدم ۶ تا زدم با کلوموفین ... ...

سلام آد جون. نی نی خوبه. آد جون برای تعیین جنسیت رفتم دکتر این ماه 5 تا سینال اف بهم داده. اخریش رو دیروز زدم. شنبه که میشه 11 دوره باید برم مطب دکتر. شما برای پسر دار شدن و زمان اقدامت چکار کردی میشه برام تعریف کنی لطفا. مخصوصا روز اقدام چون بنظرم ساعت و زمان دقیقش رو تعیین جنسیت خیلی موثره. تشکر

سلام آد جون. نی نی خوبه. آد جون برای تعیین جنسیت رفتم دکتر این ماه 5 تا سینال اف بهم داده. اخریش رو ...

سلام من کار خاصی نکردم خواست خدا بود چون یه پسر داشتم واسم مهم نبود اما خودم وشوهرم خیلی گرمیجات خوردیم واینکه میگن روز تخمک گذاری ما هرروز شایدم روزی دوبار نزدیکی داشتیم وبعد از زدن امپول  hcg حس پریود شدید داشتم در کل کاری نکردم 

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
سلام من کار خاصی نکردم خواست خدا بود چون یه پسر داشتم واسم مهم نبود اما خودم وشوهرم خیلی گرمیجات خور ...

ان شالله پسر گلت بسلامتی بیاد بغلت. خدا پسرای نازت رو برات حفظ کنه و در پناه حق و زیر سایه خودت و همسرت مردهای بزرگی بشن. 

نگفتی اولین اقدامت بعد از امپول زدن چند ساعت بعد امپول بود.

ان شالله پسر گلت بسلامتی بیاد بغلت. خدا پسرای نازت رو برات حفظ کنه و در پناه حق و زیر سایه خودت و هم ...

ساعت ۱۱ صبح زدم وشب  ساعت ۱۲ ودوباره چند ساعت بعدش ودوباره فردا شبش

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
۲۲۰ دونه ایی چه قدر گرون من پارسال ازاد فکرکنم دونه ایی ۵۰ یا ۶۰ تومن خریدم ۶ تا زدم با کلوموفین ... ...

اد جون وقتی رفتی سونو چند تا فولی بالغ داشتی؟ مال من بیشتر از 4 تا بالغه. نکنه 4 قو 5 قلو بشه؟

اد جون وقتی رفتی سونو چند تا فولی بالغ داشتی؟ مال من بیشتر از 4 تا بالغه. نکنه 4 قو 5 قلو بشه؟

من سه تا فولی داشتم احتمال چند قلویبت زیاده