2789
عنوان

سینال -اف

11232 بازدید | 34 پست

دوستان سلام خوبید؟

یه سوال سینال-اف یخچالیه اگر چندساعتی حدودا ۵ساعت بیرون از یخچال باشه فاسد شده؟

از داروخونه گرفتم گذاشتم خونه رفتم بیرون تا اومدم ۵ساعتی شد

تعداد رای : 2
نظرسنجی
الزامی
2
100%
الزامی
0
0%

داروی یخچالی هست تو این هوای گرم گذاشتی بیرون چرا ....از داروخونه بپرس 

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

عزیزم من با هزار بدبختی جا بحاش کردم اخر سر یه داروخونه دیگه گفت اینا ک یخچالی نیست روش رو هم بخونی نوشته تا۲۵درجه. اگه خونه خنک بوده مشکلی نداره. اون مریونال یا منوگانه ک تا دمای هشت درجه هست. اما باز تاکید می کنم روشو بخون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من با هزار بدبختی جا بحاش کردم اخر سر یه داروخونه دیگه گفت اینا ک یخچالی نیست روش رو هم بخونی ...

من که گرفتم دکتر گفت حتما بزار یخچال  

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
من که گرفتم دکتر گفت حتما بزار یخچال    

معمولا اینو میگن من خودم هم داروخانه اولی بهم دادش و با یخ بهم فروخت با کلی بدبختی بردم اهواز و دوباره با کلی بدبختی برگردوندم تهران و از این داستانا اما ی داروخانه دیگه گفت نه مشکلی نداره

سینال اف یخچالی من کنار یخ میزاشتم میبردم خونه مطمعن باش خراب شده 

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت

رفتم از داروخونه پرسیدم اونم گفت اگر دمای خونت کمتر از ۲۵ درجه بوده خراب نشده

منم چون شب بود که کنار گذاشته بودم امیدوارم که خراب نشده باشه حالا شب دما رو میسنجم😊

اصلاا نمیدونم چرا دکتر اینو بمن داد من مشکلم بهش گفتم که من سریع باردار میشم اما همون اول سقط میکنم

عزیزم من با هزار بدبختی جا بحاش کردم اخر سر یه داروخونه دیگه گفت اینا ک یخچالی نیست روش رو هم بخونی ...

مرسییی عزیزم داروخونم گفت اگر دما بیشتر از۲۵درجه اون چند ساعتی که بیرون بوده نشده خراب نیست

شما ازین دارو استفاده کردین؟

این دارو هورمونیه،باعث ۲قلوزایی نمیشه😑

۲۲۰ دونه ایی چه قدر گرون من پارسال ازاد فکرکنم دونه ایی ۵۰ یا ۶۰ تومن خریدم ۶ تا زدم با کلوموفین ....احتمال چند قلویی داره بله درستهاما برای من یدونه شد ..شما چند تا میزنی

۲۲۰ دونه ایی چه قدر گرون من پارسال ازاد فکرکنم دونه ایی ۵۰ یا ۶۰ تومن خریدم ۶ تا زدم با کلوموفین ... ...

عزیزم من تا حالا استفاده نکردم یه مداد قلمی داخل جعبه است و چندتا سری داره انگار

دکتر گفت روز هشتم و نهم پریودیت بزن بعد روز نهم بیا سونو

میگم مشکل من این بوود که میگرفت بعد بلافاصله به خونریزیم میفتاد

سونو واژینال کرد گفت رحمت دو شاخه ایت باید بیای عمل

کلی ازمایش سقط دادم گف اینا خوب نیس

باید آزمایش کروموزوم بدی

این داروهارو برا مکملم برام نوشت با قرص لتزول که از سوم پریودی بخورم بعلاوه آسپرین

فمبیونم نوشت اونم خیلیی گرون شده قبل عید ۹۰ت بود الان ۱۲۰ت😑

مرسییی عزیزم داروخونم گفت اگر دما بیشتر از۲۵درجه اون چند ساعتی که بیرون بوده نشده خراب نیست شما ازی ...

بله هورمونیه اما در مورد دو قلو زایی چیزی نمی دونم. به هر حال مایی ک با آی وی اف و... باردار میشیم با توجه ب تحریک تخمدانها و همینطور انتقال چندتا جنین ب طور همزمان احتمال چندقلویی داریم

بله هورمونیه اما در مورد دو قلو زایی چیزی نمی دونم. به هر حال مایی ک با آی وی اف و... باردار میشیم ب ...

شمااا جواب گرفتید؟؟

دوست منم الان در حال انتقال برای بار دوم