2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 24 پست
من برداشتم اینه  اگر درامد بالا به عنوان مهندس نداره شاید اونقدر مهندس نیست فقط مهندسی خونده .ب ...

تازه فارغ التحصیل و وارد بازار کار شدن.یعنی از ابتدای کار باید درامد بالایی داشته باشن؟

Have no fear..the dentist is here

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم شغل.و تحصیلات زیاد مهم نیست اصالت و خانواده اخلاق و اعتقادات مهمه

ولی به نظر من تحصیلات خیلی مهمه. ولی به برتری یک رشته بر دیگری اعتقادی ندارم. هر آدمی توی کار خودش خوب باشه واقعا قابل احترام هست. 

یکیو میشناسم پزشکه همسرش مهندس

اصلا خوشبخت نیستن پسره خودشو کمتر از زنه میبینه هی میزنه تو سر زنه

البته واسه همه صدق نمیکنه اما خوب کلاس پزشک بیشتره

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

نه اتفاقا بهتر هردو پزشک ک اصلا زندگی نمیدن یکی از آشناها ما همسایه شونیست دو تا متخصص بودن زنه همش میگف ما اصلا زندگی نیکنام شدیم بانک برا بچه هامون 

با همه مهربون باش حس خوب منتقل کن شاد باش زندگی کن  تو لایق بهترین چیزایی یادت باشه هر حسی منتقل همونو پس میگری❤❤❤

بستگی بخ درامد اقا دار

واسه دخنر همسایه ما که متخصص هست یه مهندس اومد با  ماهی 3 میلیون 

بعد دختر ماهی16 م درامدش بود ماشین دختر کجا ماشین پسر کجا

مامانش تعریف می کرد این پسر با چه رویی پاشده اومد خاستگاری چشمش دنبال پول دختر من 

درحالی که دختر عاشق پسره بود ولی خانواده اش راضی نشدند

چرا از این می ترسی که ممکن همه چیز خراب بشه!! هیجان این داشته باش که همه چیز می تونه رو به راه بشه!!

ببخشید شما با همین فرد ازدواج کردین؟ و راضی هستین؟

میتونم بپرسم سطح تحصیلاتشون چی بوده؟! البته اگه دوست داشتین جواب بدین 🌺

نظر خودم اینه که مهندس بودنشون ک مهم نیس...ولی سطح تحصیلات و اهتمام خود فرد ب درس خوندن برای منم مهمه خیلی...

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️