2777
2789

سلام دوستان من حدود دو سه ماه پیش داشتم بادوستم در مورد یه نفر صحبت میکردم الان بعد این همه مدت چند باری که طرفو دیدم خودشو برام میگیره و کم محلی میکنه یعنی دوستم رفته بهش گفته اگر آره به نظرتون به رو خودم بیارم یعنی از دوستم بپرسم رفتی گفتی یا نه از طرف بپرسم چرا یه مدت اینجوری شدی که اگه بخاطر حرف دوستم باشه برام بگه یا اصلا رو خودم نیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دوستت گفته باشه 

به شما ميگه كه اره گفتم؟!!

از همون كه يه جوري شده بپرس اوضاع بين ما مثل قبل خوبه ؟!! من حس ميكنم چيزي شده ،اگر از موضوعي ناراحتي لطفا بگو كه اگر لازمه من توضيحي بدم 

البته اگر واست ادم مهميه 

اگر هم نه كه ولش كن

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
اگر دوستت گفته باشه  به شما ميگه كه اره گفتم؟!! از همون كه يه جوري شده بپرس اوضاع بين ما مثل ...

فکر نکنم گفته باشه هم بگه گفتم اگه یه دفعه حرف هایی که به دوستم گفتم رو بگه چکار کنم ؟عجب کاری کردما هیچ وقت حرف کسی رو نمیزدما حالا ببین اصلا جرات ندارم

از دوست بپرس شاید چیزی گفته  ادمی هست که حرف کسی بزنه؟

گفت نمیگم خودش هم کلی حرف زد نميدونم ميگم شاید به دوستم هم نگفته باشه شاید واسه یکی دیگه گفته باشه اون رفته گفته

پس الکی خودشو گرفته  مَحَل نزار

نميدونم آخه ما یه دوست مشترک داریم خیلی خبرچین هس شاید واسه اون حرف های منو تعریف کرده اونم رفته گفته حالا اگه فرض کنیم گفته باشه من چکار کنم اگه بهم گفت بگم من نگفتم

خیلی میخرن و خرج میکنن و بدیش اینه از فامیلمون هم میشن حالا چکار کنم نزنم زیرش

حالا خيلي هم حرفاي بدي نيست 

اگر بهت گفت 

اول معذرت خواهي كن بگو ميدونم كارم خوب نبوده و اصلا نميخوام توجيه كنم اما منم اين حرفا رو با منظور بدي نزدم فقط داشتيم صحبت ميكرديم ،حرف پيش اومد گفتم شما ماشالله زياد خرج ميكنيد 

ولي اصلا نيت بدي نداشتم 

اميدوارم هنوز هم باهم خوب باشيم 

نميدونم از همين حرفا ديگه 

ولي بعييد ميدونم بياد بهت بگه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي