2777
2789
عنوان

چیکار کنم زودی اشکم در نیاد؟

483 بازدید | 31 پست

من نمیدونم چرا اینجوریم کوچکترین اتفاقی که بیوفته من سریع اشکم در میاد.

یا مثلا با همسرم دعوام بشه خیلی زود گریم میگیره اونم زود میاد معذرت خواهی میکنه و اینا

نمیخوام حس کنه ضعیفم و به خاطر اشکام دل سوزی کنه برام

به قول معروف اشکم دم مشکمه😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور از جونت عزیزم آخه اینجوری خیلی ضعیف به نظر میرسم بعد بدتر اعصابم خورد میشه.😢

منم مث توام... خیلیم لوسم و زود ناراحت میشم 

تک دختر بودی؟

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
دور از جونت عزیزم آخه اینجوری خیلی ضعیف به نظر میرسم بعد بدتر اعصابم خورد میشه.😢

خب چون روحت لطیفه تحمل نداری زود غصه از قلبت میرسه به چشمت ولی ادمایی مثل من خیلی چیزا اصلا براشون غصه بحساب نمیاد همیشه هم بار عاطفی زندگیشون لنگ میزنه 😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
منم اینجوریم اولش بغض میکنم خیلی سعی میکنم اشکم درنیاد ولی نمیشه😂واقعا خیلی بده

خیییییلللیییی بده😓😓مخصوصا با شوهرم حس میکنم حرفای بعدش از سر ترحمه😓

بله،یه برادر کوچیک تر  دارم.

خب پس حدسم درست بود

تک دخترا توسط پدرا لوس میشن تو زندگی مشترک زود اشکشون درمیاد من خیلی وقتا میخوام خودمو قوی نشون بدم ولی بغض گلومو خفه میکنه 😣😣

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

منم مثل توام زود رنجم زود گریه میکنم زود ناراحت میشم ..باز تو خوبی شوهرت میاد معذرت خواهی میکنه شوهر من خودش ناراحتم میکنه که هیچ گریه هم بکنم دعوام میکنه که چرا گریه کردی بچه ای و اینا.  

خواهشا یه صلوات واسه سالم به دنیا اومدن کنجدم