2777
2789
عنوان

شیطنت بچه ها

711 بازدید | 32 پست

امشب رفته بودیم پارک، پسرم دو سال و نیمشه با بچه ها بازی میکرد، یهو یه بچه کوچیکتر که جلوی سرسره ایستاده بود و زد، منم داشتم بهش تذکر میدادم که کارش بده، یهو بابای بچه شروع کرد سر من داد زدن که خانوووم جلوی بچه وحشیتو بگیر نیارش پارک، منم خیلی ناراحت شدم و داد زدم سرش تو هنوز اینقدر نمیفهمی که نباید به بچه گیر داد؟! بچه ان و نمیفهمن، خیلی بی تربیت بود داشت داد میزد و از روش تربتیش یاد من میدار من جلوی بچمو توی خونه میگیرم و میگم نزن تو هم یادش بده، واقعا منم اجازه نمیدم بچم کسی و بزنه و خیلی ناراحت میشم، واقعا چرا مردم فکر میکنن تربیتشون بهترینه و بچشون بهترین؟!

عزیزم بیخو ک نیس عصبانی ترین مردم جهان هستیم دیگ واس این رتبه زحمت کشیدن😂

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بیخو ک نیس عصبانی ترین مردم جهان هستیم دیگ واس این رتبه زحمت کشیدن😂

خیلی ناراحتم واقعا، خودم میدونم بچم کار بدی کرد، تشویقش که نکردم، واقعا چرا باید دل یه پدر و مادر دیگه رو بشکنید 😢😢. کلی گریه کردم فقط

چه بی نزاکت...

خب بچه اس دیگه..عقلش هنوز نمیرسه.

دختر منم میخواد ناز کنه یهو میزنه.هرچقدرم تو خونه بهش میگم کار بدیه و زدن خوب نیست و چیزای دیگه باز کار خودشو میکنه.

خب بچه س.از خصوصیات خیلیهاشونه.تا بخوان یادبگیرن زمان میبره.چه ربطی به تربیت داره!!

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.
چه بی نزاکت... خب بچه اس دیگه..عقلش هنوز نمیرسه. دختر منم میخواد ناز کنه یهو میزنه.هرچقدرم تو خونه ...

باور کنید من خودم از این خصلت بچم ناراحتم و همیشه بهش تذکر میدم، خیلی زشته راحت راجع به تربیت کردن بقیه نظر بدی

خودتو نارحت نکن اون اگه شعور داشت جلوی بچه داد و بیداد نمیکرد

بعضی ها فکر میکنند بچشون از آسمون افتاده و بچه های مردم همه دور از جون ببخشید از آب اومدن.غافل از اینکه بچه هر جانداری حتی حیوانات عزیزترین موجوده روی زمینه براش. 

چه جالب منم امشب بچم و بردم پارک انقد بازی کرد طفلک خودش داد میزد بریم خونهههه بچه منم ۲ و نیمه 

طفلک اصلا نفهمید چطور خوابید از بس خسته بود فکر میکنم پاهاشم درد میکنه چون خیلی اب بازی هم کرد روغن زیتون مالیدم و ماساژش دادم

در کل از امروز بچم راضی ام و خداروشکر 

قربونت تو هم نارحت نباش به این فکر کن که امروز بچت خوش گذرونده. 😍

هر کس این فرشته های معصوم و نارحت کنه خدا خودش میزاره تو کاسش نگران نباش و دیگه بهش فکر نکن خودتو یه جوری سرگرم کن فکرش از سرت بپره واقعا درکت میکنم خیلی سخته برای مادرا همچین برخوردایی😍😍😍😍

باور کنید من خودم از این خصلت بچم ناراحتم و همیشه بهش تذکر میدم، خیلی زشته راحت راجع به تربیت کردن ب ...

اون اگه تربیت میفهمید چیه به پسر شما توهین نمیکرد و نمیگفت وحشی.هر حرفی هم زده حرف مفت بوده.

شما هم نباید بخاطر این رفتار پسرت خیلی ناراحت باشی یا گریه کنی.پسرت که از روی عقل کامل نزده که..

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.
باور کنید من خودم از این خصلت بچم ناراحتم و همیشه بهش تذکر میدم، خیلی زشته راحت راجع به تربیت کردن ب ...

قربونت برم اصلا خودتو نارحت نکن فقط حواستو جمع کن بیرون رفت بلایی سر کسی نیاره یوقت خدایی نکرده دردسر میشه 

چند وقت دیگه از سرش میفته منمی بچم همینطوره اصلا فکر میکنم بچه ها تو این سن همینن

ببخشید یه سوال نارحت نمیشی ؟

خودتو نارحت نکن اون اگه شعور داشت جلوی بچه داد و بیداد نمیکرد بعضی ها فکر میکنند بچشون از آسمون افت ...

اره واقعا تاثیر بدی روم گذاشته، طفلک بچم شوکه شد از دعوا

اره واقعا تاثیر بدی روم گذاشته، طفلک بچم شوکه شد از دعوا

من یه بار با یه همسایه بیشعور دعوا شد بخدا بچه ام اونموقع نه ماهه بود باورت میشه تا یک هفته ساعت سه شب جیغ میزد و از خواب میپرید😔😔😔😔😔خدا بگم چیکارش کنه خودش بچه دار نمیشد از لجش منو اذیت میکرد😔😔😔😔

وقتی یه محیط متشنج هست لطفا زودتر بچتو دور کن بهتر از چند دقیقه بازیه براش من برام عبرت شد

من یه بار با یه همسایه بیشعور دعوا شد بخدا بچه ام اونموقع نه ماهه بود باورت میشه تا یک هفته ساعت سه ...

منم سریع اوردمش خونه، چون دیدم عصبی شده بچم، دلم براش سوخت