2777
2789
عنوان

شیطنت بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 32 پست
اون اگه تربیت میفهمید چیه به پسر شما توهین نمیکرد و نمیگفت وحشی.هر حرفی هم زده حرف مفت بوده. شما هم ...

واقعا از کار بچم ناراحتم، قبل از رفتن هم بهش تذکر دادم و گفت چشم ولی باز یه جرکتی زد، من همیشه دنبالش میرم که خدایی نکرده با کسی اسیب نزنه و نشه جبرانش کرد. پارک نبردنم که درستش نمیکنه و بدتر حریصش میکنه، عاجز شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا از کار بچم ناراحتم، قبل از رفتن هم بهش تذکر دادم و گفت چشم ولی باز یه جرکتی زد، من همیشه دنبال ...

فقط باید حواست شش دنگ به بچه ت باشه گلم...

کم کم خوب میشه.

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.
نه متاسفانه دست بزن نداریم، کاش بلد بودیم حداقل شاید رام میشد😂😂. باور کنید تا حالا کتک نخورده

اخه من خودم گاهی خیلی کم مثلا اولا که کوچیکه دنیا اومده بود و خیلییییییی اذیتم میکرد میزدم مثلا رو دستش یا به پاش 😔😔😔

تنها بودم هیچکس و ندارم تو غربت 

بعد دیروز اومده پیشم همونطوری که من دعواش میکنم داشت منو دعوا میکرد اصلا دنیا برام سیاه شد فهمیدم چقدررررر اشتباه کردم تا صبح گریه کردم😢😢😢😢

منم بچم گاهی بقیه رو میزنه گاااهی فکر کردم شاید از خودم یاد گرفته ولی الان که شما گفتین فهمیدم ربطی نداره خداروشکر

ان شاالله که خوب بشه واقعا نگرانم و این قضیه از بزرگترین ناراحتی های زندگیمه

اصلا نارحت نباش و سعی کن عمیقا و از ته دلش محبتش و نسبت به خودت بیشتر کنی که به حرفت گوش کنه در حدی که نارحتی تو ببینه نارحت بشه و از کارشما دست بکشه این بنظرم تنها راهشه لااقل برای من خیلی جوابگو بوده

اخه من خودم گاهی خیلی کم مثلا اولا که کوچیکه دنیا اومده بود و خیلییییییی اذیتم میکرد میزدم مثلا رو د ...

نه بنظرم ربطی نداره، بچه من هیچ بچه ای رو نمیبینه چون بچه نداریم، درواقع معاشرت کردن و بلد نیستن، من دوست دارم بذارمش مهد تا یاد بگیره، ولی میترسم دعواش کنن. شما هم خودتو ناراحت نکن ولی بچه رو نزن سعیتو بکن

اصلا نارحت نباش و سعی کن عمیقا و از ته دلش محبتش و نسبت به خودت بیشتر کنی که به حرفت گوش کنه در حدی ...

اره درسته ولی احساس میکنم خیلی قضیه رو درک نمیکنه، این بیشتر عذابم میده، بیشتر دنبال دوست پیدا کردنه تا اذیت کردن

نه بنظرم ربطی نداره، بچه من هیچ بچه ای رو نمیبینه چون بچه نداریم، درواقع معاشرت کردن و بلد نیستن، من ...

دیگه بمیرمم اینکار و نمیکنم اره منم بچم چون تنها بود همیشه اینجوری بود خداروشکر بهتر شده محبتشو جلب کردم و سه سالش تموم بشه مثل شما میبرم مهد انشاءالله بهتر میشن فرشته هامون نگران نباش عادیه 

من مامانم میگه تو بچگی فقط گاز میگرفتی😂😂😂😂 گوش بچه همسایه رو سوراخ کرده بودی 😲😲😲😲

اره درسته ولی احساس میکنم خیلی قضیه رو درک نمیکنه، این بیشتر عذابم میده، بیشتر دنبال دوست پیدا کردنه ...

دقیقا میفهممت پسر منم دوست داره با طرف بازی کنه و حتی میخاد بغلش کنه ولی بلد نیس بازی کردنو بقیه هم حوصله شو ندارن بعد که میبینه طرف محلش نمیده حرصش درمیاد میزنتش😅😅😅

ولی باور کن بچه ها اصلا درک نمیکنن ما چی میگیم یا چی میخایم ازشون واقعا چیزی که تو فکر اوناس زمین تا آسمون با ما فرق داره

هزاری هم بگی متوجه چیزی که میگی نیست

دقیقا میفهممت پسر منم دوست داره با طرف بازی کنه و حتی میخاد بغلش کنه ولی بلد نیس بازی کردنو بقیه هم ...

دقیقا مثل بچه من، امان از این بغل کردن و رد کردن بغلش 😂😂

دیگه بمیرمم اینکار و نمیکنم اره منم بچم چون تنها بود همیشه اینجوری بود خداروشکر بهتر شده محبتشو جلب ...

من خودم فقط امپول میزدم به بچه ها و خیلی هم ساکت بودم، زیرزیرکی کارامو میکردم. ان شاالله همع بجه های این مدلی درست بشن زودتر و ماماناشون نفس راحت بکشن

من خودم فقط امپول میزدم به بچه ها و خیلی هم ساکت بودم، زیرزیرکی کارامو میکردم. ان شاالله همع بجه های ...

😂😂😂😂 امپولللللل خخخخخ 

انشاءالله 

حالا دیگه فکر امشب و نکن و راحت بخواب😍😍😍😍😍 انشاءالله اون آقا هم هدایت بشه که دیگه دل یه مامان و اینجوری نشکنه