سلام خانمها من خواستگاری دارم که مدت ۶ ماهه باهم اشنا شدیم و خواستگاری هم اومدن . اشنایمون هم سنتی بوده . خواستگارم با یکی از آشناهای دورمون همکاره . من از اون آشنامون و شخصیتش اصلا خوشم نمیاد و دقیقا دیدم که به راحتی به همه تهمت میزنا حتی به پاکترینها . فامیلمون برگشته پیش خانوادم گفته این خواستگاره ادم بدیه و کثیفه و ... حالا موندم چکار کنم
من یه بار خواستگار برام اومد تحقیق کردیم گفتن خوبه ولی وقتی از دامادشون تحقیق کردیم گفت خیلی خوبه بعد یهو غیر مستقیم گف چه عجله ای دارین بیشتر باهاش بگردین اون یکی دامادشونم کلی تعریف کرد لابلای حرفش گف خیلی یه دنده اس منم رد کردم چون خودمم فهمیده بودم لجباز و خسیسه خلاصه میخوام بگم حواست به نکات ریز باشه تو حرفا
من یه بار خواستگار برام اومد تحقیق کردیم گفتن خوبه ولی وقتی از دامادشون تحقیق کردیم گفت خیلی خوبه بع ...
اخلاقاشو دقت کردم خسیس نیست اصلا . دست و دلبازه . بددل نیست .خیلی منطقیه . ابراز احساساتش خوبه . ادم اجتماعیه . کمی لجبازه اما نه خیلی . یک اخلاق بدشم اینه که دوس داره ادم همش در حال اصلاح رفتار اشتباهش باشه . البته خودش راام مدنظر داره نه فقط دیگران .
عزیزم ما که با فامیل وصلت کردیم کلی خصوصیات بدشون بعد از ازدواج برامون رو شد. بالاخره هیچکس اول کار بدی نمیکنه تازه الان موقع نازکشیدنه.ولی هر آدمی هم خوبی داره هم بدی
این دوره و زمونه ازدواج واسه هر دو طرف مثل هندونه در بستست. شما کسی که از بچگی باهاش بزرگ شده باشی رو هم نمیتونی نسبت به شناختش مطمئن باشی، البته منکر شناخت و روابط قبل ازدواج نیستم اما واقعیت اینه که تو تحقیق ممکنه دروغ بشنوین، تو رابطه برای کوتاه مدت امکان دروغ و فیلم بازی کردن هست. من شخصا وحشتناک میترسیدم اما تصمیم گرفتم به حسم اعتماد کنم و خدارو هزاران بار شکر از همسرم و زندگیمم راضیم. به هرحال باید تحقیق کنید و بشناسید، ولی قطعا یه جایی هم برای حسی که ازش میگیرید بزارید.